Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-09, 18:16   #286
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
Eh dziewczyny mówię Wam jaki tydzień beznadziejny mój brat w niedzielę był na studenckiej imprezie i jakaś tańcząca lekko wstawiona laska zatoczyła się i upadła na niego - ona dość przy kości, a on strasznie chudy i tak mu przygniotła rękę, że złamał przedramię z przemieszczeniem :/ leży w szpitalu, bo go musieli operacyjnie składać, jakieś druty wstawili i co najmniej pół roku potrzeba, żeby ręka doszła do jakiej takiej sprawności :/ jak sobie pomyślę z jakiej głupoty co się może stać to mnie ciary przechodzą

szok ....
Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ślubujemy 24.09.2011, więc zostalo zaledwie pół roku Nie czekaliśmy za długo na ślub, zaręczyny były w czerwcu 2010 i odrazu zarezerowaliśmy salę na wrzesien. Z racji tego, że robimy sami wesle (tj. wynajmujemy dom weselny i kucharke) więc większość rzeczy bedziemy zalatwiać w ostatnim miesiącu. Narazie mamy salę, orkiestrę, kamerzystę, fotografa, kucharkę, ja mam suknię - Cymbeline Euriell fryzjerkę i makijażystkę. Pod koniec kwietnia idziemy na nauki, więc będzie już z głowy a my z TŻ jesteśmy razem ponad 6 lat, więc mimo naszego dość młodego wieku (ja 22,on 24) sporo
hej
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Aaaa... to rozumiem

Zamówiłam próbki zapro, mam nadzieje że bedą takie jak na zdjęciu bo mnie zauroczyły Tylko ten kartonik pod imionami bedzie w fiolecie a nie w brązie
Zmykam na razie, pa
śliczneeee
no i w fiolecie będzie lepiej hihi

Hejka

powiedzcie mi jedno: na blogu Wam też sie zacina stronka od momentu zdjęcia Chanel? Czy normalnie możecie oglądać? Bo mi się od tego momentu zacina i dalej nie mogę przesunąć

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora