Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIV
Wątek: Scent Bar XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-09, 20:16   #3670
Spoora
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
ficisz jak mi ciężko mófie Wam posiadanie mensza chudego to katorga podwójna przy odchudzaniu

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Rozterko - no niebagatelne rozterki masz - rozumiem inwestycja na lata, jak kupno samochoda

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Spooro- dostałam takiego pałera od Twojego avka - czas i na mnie czas zmienić, odkurzyć starocie
moze tapete wcisnę w avek

Nie ma fajnych avków (chyba będę w związku z tym swe zdjęcie musiała wstawić ) Kciałam jakiegoś wiosennego, tulipsy czy coś ale nii ma fajnych, no to niech będzie cokolwiek innego, byle nie zima - padło na bratka, a co tam

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Przez miesiąc mój P. był na diecie bez cukrowej, bez solnej bez ostrzejszych przypraw, bez wzdęciowarzywnej, bez pieczonej i bez smażonej itp. i mdłej jak 150.
No i to głownie P. gotuje
Czyli na diecie wodnej?

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
Ależ miałam dzisiaj ujowo wypierdzielisty w kosmos dzień Wypierdzieliłam się na prostej, równiusienieńkiej drodze Ciamajda, sierota, niedojda! Skutek: stłuczone kolana, piszczele, kostka lewa, lewe biodro, lewe ramię, przedramię i łokieć + bezlik fioletowych siniaków, zdarte dłonie sztuk dwie (w tym utrata krwi), zdarty bok i czubek buta (który i tak był zdarty, bo jak chodzę, to kopię w schody, więc tak bardzo nie widać ), dwie dziury w gaciach i usyfiony w resztkach pozimowych odzień wierzchni
Ale nic to, najważniejsze, że przeżyłam
Współczuję, ale zastanowiło mnie to pogrubione

Później pomyślałam, że chodzi Ci chyba o spodnie
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora