Wątek
:
Komputer szkodliwy dla płodu-prawda czy mit?
Podgląd pojedynczej wiadomości
2006-08-23, 08:17
#
7
Tysiak7
Wtajemniczenie
Dot.: Komputer szkodliwy dla płodu-prawda czy mit?
Myśle ze nie ma co zbytnio pańkowac, pamietam jak dziś jak z 15 lat temu jako dzieciak siedziałam u kuzynki przed komputerem który był wtedy cudem techniki (pewnie było to jakieś Atari) i moja mama starsznie pańkowala że człowiek może sie od niego uzaleznić normalnie "diabeł wcielony"
... i jakoś żyje, nie uzależnilam się itd.
To samo można by pewnie powiedzieć o telefonach komórkowych, telewizorach, wszelkim elektronicznym sprzęcie... pewnie ileś lat temu taki "diabłem wcielonym" były lodówki przeciez tam freon jest
Ja jestem obecnie w 6 miesiacy przed kompem siedzę pite 8h a czasami i wiecej, moje maleństwo jak narazie rozwija sie ok i byle tak dalej
jakbym chciała przejmować sie wszystkim w tym jeszcze słuchać zababonów ciążowych to musiałabym chyba leżec plackiem i nic nie robić
Pewnie jakas prawda w tym jest, ale bez przesady... jedni rodzą zdrowe dzieci (w tym np. alkoholiczki) a czasami zdrowe kobiety rodzą chore dzieci no i potem szuka sie winnego - komputer, praca, jakiś przesąd
... trzeba na siebie uważać i myśleć pozytywnie to chyba najlepsze dla rosnącego brzusia
W i N -córeczki mamusi
Tysiak7
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do Tysiak7
Znajdź więcej postów Tysiak7