2011-03-09, 20:43
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
wiedziałam ze mam dzis tu jeszcze zajzec, tylko napisałyscie z emusze etapami nadrabiac
Cytat:
Napisane przez Elfka86
Też rozważam pójście boso tylko u mnie już może być trochę zimno i eh odrzuca mnie to, że miałabym brudne stopy - potem przy przenoszeniu przez próg byłoby widać w kontraście do białej sukni
|

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Niby tak ale jedyny kolor jakie rozważam to jasny, pudrowy róż a takich też nie widziałan nigdzie 
|
ja widziałam w ccc ładne, ale 36 za duze a 35 nie robili...
Cytat:
Napisane przez T'ai
no tak mogą się porwać
może wytnij dziury na same stopy
|
ja proponuje cieliste getry
Cytat:
Napisane przez Elfka86
Przemyślę jeszcze tę kwestię
A butów będę szukać zdaje się dużo dłużej niż sukni
Eh dziewczyny mówię Wam jaki tydzień beznadziejny mój brat w niedzielę był na studenckiej imprezie i jakaś tańcząca lekko wstawiona laska zatoczyła się i upadła na niego - ona dość przy kości, a on strasznie chudy i tak mu przygniotła rękę, że złamał przedramię z przemieszczeniem :/ leży w szpitalu, bo go musieli operacyjnie składać, jakieś druty wstawili i co najmniej pół roku potrzeba, żeby ręka doszła do jakiej takiej sprawności :/ jak sobie pomyślę z jakiej głupoty co się może stać to mnie ciary przechodzą
|
łooo masakra, do wesela pewnie dojdzie do siebie
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
rok temu na 4 rocznicę zrobiłam mu taką książkę z talonami - tylko wiele różnych rzeczy (m.in. właśnie masaż, przytulanie itp.)
nie chcę się powtarzać i cały czas kombinuje
|
fajne
Cytat:
Napisane przez aaby
Laski, ależ Wy pędzicie!!!
Ostatnio udzielałam się w bodajże 11stej części... A to wcale nie było tak dawno
U nas przygotowania pomalutku do przodu. Aktualnie jestem na etapie wybierania kolczyków i zaproszeń. No i myślimy nad obrączkami.
TŻ będzie miał problem z garniturem - wszystkie najmniejsze rozmiary są na niego za duże
|
bedzie musiał sobie uszyc...
|
|
|