|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Napisane przez izuulkaa
ha ;D no więc
przy wzroście 171 ważę jakieś 107 kg ;/ nie wiem czy to aktualna waga bo napewno nie zmalała, mieszkam na stancji i nie mam tu możliwości się zważenia.. ogólnie unikam tego urządzenia xD
rok temu ważyłam 90 kg po diecie, wtedy dowiedziałam się o dukanie i spróbowałam --> niestety po tygodniu zaczęły mnie kusić różne pyszności, poza tym głupio tłumaczyłam się nauką do matury i tym że po prostu nie dam rady przed egzaminami  
kto wie, może dziś wyglądałabym jak gwiazda hollywood 
ogólnie zawsze ważyłam więcej niż rówieśniczki ale nigdy nie byłam tak tłusta ;/
poza tym te okropne rozstępy  
problem zawsze polegał na tym że patrząc w lustro widziałam siebie, ale nie do końca docierało do mnie że mam za dużo tu i tam
i to chyba w zasadzie tyle o mnie 
|
ja w styczniu wazylam prawie tyle co Ty !!!! i zobacz juz jest waga 2 cyfrowa. Trzeba sie wziasc w garsc. Rozstepy Kochana ja mam caly brzuch w rozstepach. W ciazy rosly jak po deszczu nic juz z tym nie zrobie. Po stracie 38kg od czasu ciazu brzuch wyglada tragicznie. Od pępka w dół jest pomarszczony i wisi skóra ale ja nie muszę nikomu go pokazywac mojemu Kochanemu to nie przeszkadza w ciązy mowil o Skarbie zobacz znów nowy rozstęp ale j ago kocham i kazdy nastepny tez bede kochal. Glowa do gory
|