Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-09, 21:29   #2169
ania p
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Ania też mam własnie mieszne uczucia co do tej ospy i ja myślę podobnie że może lepiej jeśli by miał jako maluch niż później juz duży, albo dorosły , no i te ceny to mnie powalają, tym bardziej że na półtora roku chyba też 6w1 trzeba płacić bo ja tą szczepiłam no i te meningo
ja szczepiłam na pneumo i to się robi razem u mnie będzie 5w1 i pneumo czyli grubo ponad 400 zetów , także ospe podaruję sobie napewno . KOło 2 roczku zaszczepie na meningo.

A tak ciuchowo to dziś kupiłam małej na lupie legisny ze spódniczką razem , leginsy sa brązowe a spódniczka beżowa i kwiaty brązowe i spodenki z szelkami , spodenki chyba sa chłopięce ale sa tak boskie że nie mogłam nie kupić

Darusia - twojej Oliwce by też cudnie było w turkusowym do tych jej jasnych włosków . Ja kocham ten kolor szczególnie w połączeniu z brązem .

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2011-03-09 o 21:31
ania p jest offline Zgłoś do moderatora