Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-10, 09:52   #2307
lilijka3
Zakorzenienie

GG do lilijka3
Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

witam się z Natalką
noc w standarcie
Muron czy mogłabyś znaleźć na all... płaszczyki dla dziewczynek na 62 lub 0-3 miesięcy?? plisssssssssss w rozsądnej cenie oczywiście

Ja też muszę się pochwalić, że mamy rytm dnia i stałe pory aktywności i karmień. 4 dni zapisywałam na kartce wszystko i prawie jak w zegarku. Cieszę się bardzo.
Mariko ja też tak robię, że najpierw pierś, a później MM. I gratulacje tych konsultacji
Ligotko pewnie masz coś w stylu Gerdy?? Mój tata też czasem nas tak zamykał i wtedy zbawienni byli sąsiedzi, bo kiepska wymówka była w szkole: nie mogłam wyjść z domu
cytrynko oczywiście, że nie do końca się da ale ja raz nie odgazowałam i mała potem była jakaś taka niespokojna z bączkami, tak jakby coś gniotło ją w brzuszku ale nie wiesz o co chodziło (to była jedyna inna rzecz wypita w tym dniu, więc wykluczam inne napoje i posiłki). A jak sobie postoi otwarte już wcześniej i piję je dłuższy czas "sącząc" to powiem szczerze, że mała jest ok

agape ja to samo miałam kilka dni wcześniej, ale u nas nie o jedzonko, tylko o kupsko chodziło. A co do kupy to tak jak pisałam. Była w nadmiarze i z nawiązką

O właśnie moja przewędrowała całe łóżko szukając wygodnej dla siebie pozycji na brzuszku. której wręcz nie nawidzi

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy dobrze mysle ale chyba odgazowywanie Karmi jest bez sensu. Przeciez bąbelki nie dostają się do mleka i mleko nie staje się gazowane od gazowanego napoju...
dobrze myślisz, ale jednak nie poleca się picia gazowanych napojów........
lilijka3 jest offline Zgłoś do moderatora