2006-08-23, 09:59
|
|
nabija na KOPIĘ kopistów. okrutnica jakaś...
|
Dot.: Tym razem ja proszę o pomoc-sugestie w makijażu wyjściowym
Cytat:
Napisane przez angy
Witaj Aga
To rzeczywiście niecodzienne doradzać Tobie
Więc tak: kolorystyka kojarzy mi się z Hiszpanią i w tym kierunku bym poszła - mocny makijaż (przydymiony: czarny + ku górze przechodzący w czerwony-pięknie ci w czerwonym na oczach, jakiś złoty akcent może być jako ukłon w stronę dodatków; oczywiście sztuczne rzęsy jak najbardziej  ).
Buty wybrałabym właśnie w kolorze starego złota z odkrytą piętą, ale zakrytymi palacami (na weselu zdarzają się różni tancerze  ) - niewysokie też są eleganckie
A fryzura.... Włosy upięte, ale tak luźniej, fantazyjnie, lekko falowane.
No i oczywiście jakieś długie kolczyki - do gorsetu i odsłoniętej szyi jak znalazł.
To tyle. Życzę wspaniałej zabawy 
|
angy, destiny666 dziękuję za sugesie.
trafiasz w sendo , o tym myślałam rzeczywiście gorset jest taki w stylu hiszpańskim trochę, ma wyraźne sznurowania po bokach i jest z czarnej satyny.
Włosy chciałam jakoś upiąć , niekoniecznie gładko-ale jednak jakoś je ujarzmić. Mąż proponuje półkoka i reszta lekko rozpuszczona (mogę je wydłużyć i zagęścić treską bo są niezbyt długie).
Za butami łażę jak głupia jak mi jakie wpadną w oko to same wielke rozmiary.
Kolczyki...marny wybór mam potem wleję fotki wszystkich-większość jest srebrna. A może zamiast wyrazistych kolczyków coś na szyję? Naszyjnik albo obróżka z różą? 
destiny, bardzo lubię balerinki muszę coś w tych złocistościach i połyskujących brązach poszukać, dzięki
grin_ajz- taka straszna nie jestem myślę że ktoś jeszcze coś napisze
Czas edycji: 2006-08-23 o 10:24
|
|
|