2011-03-10, 10:42
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Napisane przez mode24
Tu nie chodzi o kwotę zamówień, ale o kwotę płatnosci kartą- wliczają się w nią nie tylko płatności za faktury avonowskie, ale za wszystkie inne zakupy dokonywane tą kartą- i tak jak juz wielokrotnie było pisane- za każde wydane 1000 zl jest zwrot w postaci bonu dla avonu w wysokości 1 %, ja mam co miesiąc przewaznie 20 zł w bonie, choc zdarzyło mi sie miec i 60, ale to jednorazowa akcja była- płaciłam za wycieczkę
Tego bona wpisujesz w strefie ( jego numer) i ta kwotę masz odliczoną przy następnej fakturze z salda.
Dodatkowo co miesiąc sa prezenty za płatnośc karta w Avonie, ale musi byc ona wyższa niż 250 zł. I co ciekawe, można płacic tez za inne osoby, wtedy one tez dostają prezenty- ja płacę za konto mamy i siostry i prezenty za płatnośc karta dostajemy wszystkie.
Więc jak ktos lubi karty kredytowe to ta jest całkiem fajna, mimo wysokiej opłaty- jesli masz duże obroty na karcie to się na pewno zwróci. Poza tym pierwszy rok jest za darmo- można wypróbowac i zrezygnowac przed upływem roku- ja mam trzy lata i na razie nie rezygnuję, mimo że mam jeszcze inna kartę ze swojego banku 
|
bardzo mi sie podoba to co napisałaś.. może w końcu się zdecyduję na nią
|
|
|