2011-03-10, 13:40
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety wychowujące dzieci i zajmujące się domem- czas na plotkowanie;)
Renatka - a ile masz wzrostu? Wiem, że nawet przy takiej wadze brzuch może być brzydki - ja zawsze nawet jak byłam szkieletorem to brzuch miałam duży. Wtedy jadłam bardzo dużo a byłam chuda, potem nie miałam czasu na jedzenie bo całe dnie pracowałam i zaczęłam tyć. Przed ciążą 13 kg, w czasie ciąży 28, potem zgubiłam trochę i zeszłam do 62 kg i była kolejna ciąża w której przytyłam tak normalnie bo ok 13 kg i po ciąży weszłam od razu w stare ubrania bez problemu. Ale zachciało mi się tabletek anty i przytyłam do 77 kg w bardzo krótkim czasie. Tabletki odstawiłam a waga stała tak dwa lata i dopiero niedawno zaczęła mi spadać, ale zaczęłam jeść normalnie. Bo wcześniej jadłam nieregularnie, w biegu i bardzo mało albo w ogóle potrafiłam nie jeść tygodniami ograniczając się do plasterka wędliny lub sera żółtego dzienni, po czym znowu jadłam więcej - no i byłam gruba a waga stała.
evela28 - jak byłam taka chuda też chciałam przytyć, ale za żadne skarby nie mogłam i pamiętam że jak już zaczęłam tyć i ważyłam 54 kg to byłam przeszczęśliwa z tego powodu i nareszcie czułam się jak kobieta
witchwq - widocznie masz tak jak ja, zacznij jeść regularnie i po mięsiącu waga pewnie zacznie spadać
no dziewczyny - ja już oddałam krew, dzieci będą się cieszyć z czekolad i byłam obiektem dl oglądania dla jakiś dzieci ze szkoły średniej siedziałam na fotelu jeszcze podłączona jak doktorka przybiegła pytać mnie czy może przyprowadzić grupę i opowiedzieć im o pobieraniu - wiadomo że się zgodziłam i dzieciaczki zobaczyły jak to wygląda na żywo, niektóre dziewczynki były dziwnie blade, no ale cóż...
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------
Renatka - koło hula hop jest rewelacyjne na brzuszek
a przez następne szesnaście lat
marzysz o tym żeby usiadły
spokojnie i się zamknęły !!!
|
|
|