Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-10, 16:04   #1818
niuniaaa86
Zadomowienie

Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III

Cytat:
Napisane przez Bambi19 Pokaż wiadomość
niuniaaa86 - ile masz lat i Twoj TŻ no i jaki ma stopien, bo ciekawa jestem...troche z ta Bydgoszcza sie zakrecilam, a Twoje Podlasie to dokladnie....?No chyba, ze to tajemnica;D Ogolnie Twoj TŻ jest w wojskach ladowych? Piszesz, ze na misje ma leciec.....to nie jestes tutaj sama....
Lovebird - o 4.04 słysze pierwszy raz, natomiast 30.09 dzien chlopaka jest juz dawno, chyba predzej niz 10.03
ja mam 24 lata (w ty roku skończę 25), mój TŻ 33. jest podoficerem.
na jednej misji już był, no i teraz ma etat na 10 zmianie, ale dostał kwit z etatem w nowej jednostce, więc jeśli uda się mu przenieść,co niestety chyba nie będzie proste to możliwe, że wyjazd przepadnie, co niekoniecznie mnie zasmuci

jeszcze wczoraj pamiętałam o dzisiejszym Dniu Mężczyzny, aledzisiaj zaspałam na uczelnie i ogólnie miałam zakręcony ranek, no i z tego wszystkiego dopiero ok 15 przypomniało mi się, że nie złożyłam nawet mojemu TŻ-owi życzeń

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora