Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo drogie leczenie trądziku
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-10, 16:13   #1
moriendor
Przyczajenie

Bardzo drogie leczenie trądziku

Mam taki problem .Dzisiaj bylem u dermatologa (mniej wiecej juz 8 miesiecy minelo od poczatku leczenie tradziku) i powiedzial ze przepisze mi jeszcze jeden zestaw lekow jesli to nie pomoze to przydala by sie drozsza metoda leczenie tradziku.Chodzilo mu o 400 zl miesiecznie przez 6-7 miesiecy mial bym brac podobno jakies 3 tabletki dziennie.Moim zdaniem jest to troche dziwne nie mam az tak badzo duzego tradziku a lek podobno na ponad 60% zadziala to i tak malo jak na taka cene.Nie wiem co to za lek nie powiedzial ale cena jest bardzo duza jak dla mnie w przypadku ze chodze jeszcze do szkoly.Mama planuje mnie wyslac do prywatnego lekaza ale nie wiem czy to cos da poniewaz leki sa te same wiec pewnie bedzie mi przepisywal to samo a dodatkowo bede musial placic 100 zl za wizyte.Nie wiem czy to dobry temat i dobre forum ale kiedys czytalem tu rozne tematy i w akce desperacji postanowilem sie tutaj wypowiedziec.Co proponujecie czy ejst jakis spoosb zeby uniknac tak drogiego leczenia itp??Prosze o pomoc...
moriendor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując