2011-03-10, 18:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Napisane przez Aniap23
Wybacz że Cie uraziłam, nie o to mi chodziło. Doczytałam że byłaś u psychologa tylko nie jestem pewna czy psycholog wystarczy na Twoje problemy. Tynusia a jeśli Cie uraziłam psychiatrą to znaczy że nie wiesz co on leczy. Psychiatra (jak się błędnie utarł) to nie tylko lekarz który leczy "wariatów" ale również inne problemy natury psychicznej (sama powiedziałeś że takie masz). Czy Twoja siostra też leczy sie u psychologa??
A jak chcesz cos zmienic to zmień a nie tylko o tym piszesz, naprawdę Ci kibicuję w tym, tyle że póki co, widzę tylko to co napisałam wcześniej: użalanie się nad sobą. Nikt nie chce z Toba wychodzić itp. A swoją drogą to dziwisz się? Bez urazy ale gdybym miała z kimś wychodzić tylko po to żeby w kółko słuchać o problemachz jedzenie, brzuchem itp to też bym w końcu miała dość. Przemyśl sobie dlaczego nikt nie chce nigdzie z Tobą iść, pomyśl jak się zachowujesz, zmień coś wprowadzając to w życie.
|
Moja siostra leczy się u psychologa i dostała skierowanie do psychiatry ale Mama po ukończeniu jej szkoły/matury chce zaproponować szpital bo naprawdę te wizyty nic nie dają a ona nie widać ,że chce wyzdrowieć wręcz jej się to podoba ,że tak 'wchłania wszystko'
Dziękuje bardzo 
Wiem od czego jest psychiatra bardziej chodziło mi o to użalanie bo ja naprawdę się staram. 
Ps. Ja jak jestem ze znajomymi to nie gadam ciągle o jedzeniu 
Dla chcącego nic trudnego jak to się mówi mam nadzieje ,że z upływem czasu i terapią nastąpi ogromny przełom w moim życiu no i to cholerstwo wygonie gdzie pieprz rośnie NA ZAWSZE  
Póki co jest mi ciężko no ale te małe kroczki jak np. przestanie ważenia itp. to dla mnie ogromny postęp
|
|
|