2006-08-23, 12:50
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: jak wam się podoba? remont pokoju
Cytat:
|
Napisane przez talk-a
Pierwsza fotka najlepsza  bardzo fajnie to połączenie wygląda...tylko zastanawia mnie ten beż bo tu na zdjęciu jest on za kanapą i ładnei siem komponuje, ale już na kolejnych ścianach będzie wyglądał tak nijako...
|
tak uważasz? w takim razie pozostaje jeszcze zieleń. z drugiej strony ta wanilia dodałaby pomieszczeniu odrobine elegancji. ściany malinowo-waniliowe i wtedy mogłabym zaszaleć z zieloną dekoracją, a jeśli ściany bedą malinowo-zielone, to nie pozostanie mi nic innego jak 'wyciszyć' pokój kremowymi i beżowymi dodatkami żeby nie było zbyt pstrokato. nie wiem czy dodatki w tym kolorze będą prezentowac sie interesująco. poza tym wybiegajac nieco w przyszłość, przy malinowo-waniliowych ścianach mogłabym kiedyś pozmieniać dodatki z zielonych na intensywnie niebieskie. w ten sposob moglabym pomieszczenie odświeżyć (gdyby mi sie znudzilo ) a to wszystko nie powinno sie ze sobą gryźć. natomiast przy ścianach zielono-malinowych utknę w martwy punkcie aż do klejnego malowania, bo trzeci intensywny kolor nie wchodzi w grę. i tym oto sposobem jestem w punkcie wyjścia dobrze, ze do remotnu jeszcze 2 tygodnie
|
|
|