2011-03-10, 19:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.
Cytat:
Napisane przez Zakochanaaaa
taak xd
lamo .! ;p
---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

|
noo   
Cytat:
Napisane przez krysztalik
no wiem, tak samo jak na lekcji nie zwracam uwagi na to co on tam gada, robi itp., ale jak słysze gdy mówi jakieś kawały i wszystkie dziewczyny za nim śmieją się z nim to mnie wkur_
inni chłopacy są dla mnie jak powietrze to znaczy wielbię ich, ale nie zwracam uwagi na ich powiązania z koleżankami, a jak widzę, że on opowiada im żarty to aż mnie coś skręca 
hm, albo jak nasz wzrok się spotka to już wgl. porażka
dzisiaj jak odpowiadałam na biologii, a raczej próbowałam (  ) to w klasie wszyscy gadali itp. i ja takim błagalnym wzrokiem żeby ktoś mi coś podpowiedział to tylko on się na mnie patrzył z tej ostatniej ławki, awrr
o właśnie!
jezu co ja bym oddała żeby mieć was gdzieś tu koło siebie..-,-' nawet bym chyba na internecie nie siedziała bo teraz niby tylko na komputerze wizaż i zadania domowe, których i tak nie odrabiam a gdybyście mieszkały gdzieś tu to bym wgl. 24/7 z wamii<3
|
ja tak samo, ten jego wzrok <3 ale i tak mnie olewa... więc ja już kończę,. od jutro kurde ma mi on wisieć, latać w powietrzu a ja nie będę smutna że gada kurde z innymi, no  
no weźcie, jestem tutaj tak krótko a się do Was przywiązałam, chciałabym mieć was koło siebie. <3
|
|
|