Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pożegnać TRĄDZIK raz na ZAWSZE - kuracje, pielęgnacja, makijaż. ZBIORCZY!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-10, 18:49   #2703
peach_passion
Zakorzenienie

Dot.: Pożegnać TRĄDZIK raz na ZAWSZE - kuracje, pielęgnacja, makijaż. ZBIORCZY!

Cytat:
Napisane przez Ishani Pokaż wiadomość
Siemka, można się dołączyć? Walczę z trądzikiem od pewnego czasu, ostatnio się kwaszę, i jeszcze znowu kupiłam Effaclar K. Żałuję, że zrobiłam przerwę w stosowaniu, bo na prawdę polepszyła mi się cera od niego^^ Tylko w sumie mnie zastanawia, mogę go stosować naprzemiennie z tonikiem 10%z BU?
A tak pozatym to już sama nie wiem co robić z tą cerą, w sumie moim problemem są najróżniejsze zaskórniki,które dopiero potem ewentualnie zamieniają się w pryszcze Już tracę cierpliwość, chciałabym mieć ładną cerę do wakacji.. <3
jak się u Ciebie sprawdza tonik 10% z BU? dzisiaj mi przyszedł i zaczynam kurację

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość
Ale wiesz, że na pozbycie się ich mam tylko jeden sposób, którego nie mogę teraz wykorzystać bo sobie zabroniłam?
tak, to znacznie utrudnia sprawę
Cytat:
Napisane przez Apsik13 Pokaż wiadomość
Ja przy swojej super cerze na efekt po tygodniu niestety nie mogę liczyć, ale po miesiącu powinnam zacząć się cieszyć
Mam nadzieję

Zdradziłam Cię dziś ze Snickersem
Ale od czekolady nie robię sobie postu, więc to się nie liczy
ładnie, ładnie
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora