Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-10, 19:54   #3104
krysztalik
Wtajemniczenie

Dot.: Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.

Cytat:
Napisane przez patrysiowa_ Pokaż wiadomość
wróciłam .

wy tak myślicie że byśmy się tak lubiły gdybyśmy w jednej miejscowości mieszkały? pewnie byśmy się nie lubiły albo też jedna na drugą by narzekała bo ta to a tamta tamto . w takim razie poszukajcie znajomych u siebie, na pewno jeest pełno świetnych dziewczyn które też chciały by mieć jakąś bratnią duszę.

a apropo wyjazdów moi rodzice są fest wyluzowani do chłopaka najprawdopodobniej jadę na tydzień na wakacje i do Sandry (z wizażu) tez miałam ale się pokłóciłyśmy i nie gadamy od miesiąca...
no w sumie w jednej miejscowości to nie za bardzo, ale jakieś jedno woj. by można było się spotkać czy jakaś kolonia kiedyś
tak to my się w życiu nie zbierzemy wszystkie :c

fajnie ;* czyli szykują się udane wakacje? a Sandra ile ma lat?

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez __A__ Pokaż wiadomość
przecież nie mówię, że nie mam koleżanek
a, no jakieś koleżanki też niby mam ale ja na bardzo dużej ilości się poznałam niestety:c ciesze się, że odbudowałam z taką jedną A. stare koleżeństwo, ale z drugiej strony jak ja widzę co ona teraz wyprawia to ręce opadają,a moje zdanie ma w dupie co strasznie mnie irrrytuje

krysztalik jest offline Zgłoś do moderatora