2011-03-10, 19:54
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.
Cytat:
Napisane przez patrysiowa_
wróciłam  .
wy tak myślicie że byśmy się tak lubiły gdybyśmy w jednej miejscowości mieszkały?  pewnie byśmy się nie lubiły albo też jedna na drugą by narzekała bo ta to a tamta tamto  . w takim razie poszukajcie znajomych u siebie, na pewno jeest pełno świetnych dziewczyn które też chciały by mieć jakąś bratnią duszę.
a apropo wyjazdów moi rodzice są fest wyluzowani  do chłopaka najprawdopodobniej jadę na tydzień na wakacje i do Sandry (z wizażu) tez miałam ale się pokłóciłyśmy i nie gadamy od miesiąca... 
|
no w sumie w jednej miejscowości to nie za bardzo, ale jakieś jedno woj. by można było się spotkać czy jakaś kolonia kiedyś
tak to my się w życiu nie zbierzemy wszystkie :c
fajnie ;* czyli szykują się udane wakacje? a Sandra ile ma lat?
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------
Cytat:
Napisane przez __A__
przecież nie mówię, że nie mam koleżanek 
|
a, no jakieś koleżanki też niby mam ale ja na bardzo dużej ilości się poznałam niestety:c ciesze się, że odbudowałam z taką jedną A. stare koleżeństwo, ale z drugiej strony jak ja widzę co ona teraz wyprawia to ręce opadają,a moje zdanie ma w dupie co strasznie mnie irrrytuje
|