Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-10, 20:39   #2893
igunia18
Zadomowienie

Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania

Cytat:
Napisane przez Mordsith Pokaż wiadomość
Ja już spakowaa na wyjazd jedniodniowy do siostry TŻ'ta... Szkoda że wypłatę mam malutką, bo z chęcią wstąpiłabym po drodze do CH, ale trudno
Udanego wyjazdu

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Dostałam dziś wyniki badań i z tych nerwów ominęłam II śniadanie

Ale wszystko jest ok, jestem zdrowa ! Tak strasznie się cieszę !

na podwieczorek będzie Bieluch z papryką i ogórkiem kiszonym, a za niedługo aerobik
To super

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
ufa mi jeszcze

do roboty!!!!!!!!!

W ogóle to właśnie idę z szefem na obiad
nie wiem jak ja mam w ogóle się zachowywać wobec niego
Tylko, że ja się staram a nic z tego nie wychodzi
Z szefem??? oj, kroi się romans uważaj Piękna na niego
Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Odnośnie facetów.... Czy to nie jest tak, że to często my kobiety robimy z igły widły? Bo chcemy, żeby on się starał, żeby wychodził z inicjatywą, żeby był dla nas taki i taki? A same nie widzimy tego, że oni się starają, ale w inny sposób? I oni sami by chcieli, abyśmy ich doceniły, zamiast ciągle strzelać fochy, że on się nie stara. A jak facet woli siedzieć w domu, to trzeba wyjść samej - wtedy i facet zacznie bardziej się starać, bo zobaczy, że nie jesteśmy do niego uwiązane, tylko mamy własne życie i sprawy. Takie jest przynajmniej moje zdanie
Cytat:
Jest w tym dużo prawdy

Często się tak dzieje że kobieta robi się taką "życiową kaleką" przy facecie. Ja przynajmniej miałam tak na początku, że nagle nie chciałam nic robić sama, odrębnie, bo wydawało mi się że... nie należy? nie można? Że skoro związek to wszystko razem?
No i efekt był taki że TŻ zaczął się dusić w tym wszystkim, więc na szczęście w porę oprzytomniałam...
Po prostu czasem trzeba się zachować jak jednostka, bo związek to nie wieczna symbioza
Zgadzam się z Wami Kobietki

Cytat:
Napisane przez yessabell Pokaż wiadomość
hej Kochane
Heronia: gratuluję awansu i obiadu z szefuniem
a ja własnie szykuję sie do wyjazdu: jutro jade do Warszawy do W <lolve> na cały weekend!! <jupi>
miłego wieczoru po łikendosie zdam relacje
zakochana para! zakochana para!!! udanego weekendu
Cytat:
No, podwieczorek zjedzony
dziś był Bieluch a do niego - 1 plasterek Sopockiej w kawałeczkach, pół papryki czerwonej, 1 ogórek kiszony i 2 garście prażonego siemienia lnianego ależ mnie zapchało!
ale mi narobiłaś ochoty na ogórka kiszonego

igunia18 jest offline Zgłoś do moderatora