Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Guerlain - kolorówka część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-10, 21:40   #3311
p4w
Zakorzenienie

Dot.: Guerlain - kolorówka część IV

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Z guerlaina miałam tylko divinora.Potem znalazłam swoje cudo clinique almost i przestałam szukać,aż nacięłam się na Twje zachwyty

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Corii a napisz jeszcze czy on jest lekki/ciężki na twarzy?bo ja kiedyś próbowałam DW EL to jakiś maskowy kosmos dla mnie blee,a widzę że w KWC go do siebie porównują..

Najpierw wezmę próbkę
to moze ja pomogę, bo miałam i uwielbiałam Divinorę, miałam EL DW i miałam Extreme
Divinora była cudownie kremowa, jakby nawilżająca i dawała taki zdrowy glow
Extreme jest bardziej płynny, ale bardzo szybko zastyga, dla mnie to był kłopot na początku, bo miałam za ciemny kolor, który musiałam idealnie rozprowadzić - dobry pędzel i baza rozwiązały problem i z żalem kończyłam buteleczkę, efekt jest bardziej matowy niż przy Divinorze

EL DW to dla mnie zupełnie inny podkład - ciężki, gęsty, widać go na twarzy z kilometra, podkreślał u mnie meszek na twarzy - miałam ciut za jasny kolor i wymieniłam, ale pamiętam, ze był bardzo kryjący i nie było możliwe rozprowadzić go cienko i stonować kolor - przynajmniej ja nie umiałam

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora