Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-10, 23:20   #544
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Mnie ten problem omija, nie używam odkurzacza, bo nigdzie nie ma dywanów, więc zawsze miotła, a raz w miesiącu TŻa odkurzać "budowlany" pójdzie w ruch, żeby wszelkie zakamarki odkurzyć, a zasysa z 15 razy mocniej niż przeciętny odkurzać Ale sama go nie wciągnę do domu, bo waży niewiele mniej ode mnie
Ja mam tylko 2 małe dywaniki więc nie jest źle ale panele też lubie odkurzać.

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
wpadłam pochwalić się obrączkami w końcu miałam chwilkę, żeby usiąść na dupie i zrobić zdjęcia
oto one
śliczne
My chyba musimy zacząć się rozglądać za złotnikiem, bo wiemy jakie chcemy.
Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Jestem taka wsciekła, że szok!!!!!!!!!
Nie kupiłam pralki, bo zaspiewali mi za transport i próbowali naciągnąć na opłatę za zdejmowanie blokad i przedłużenie gwarancji ale to nie powód mojej furii bo po pralkę pojedziemy jutro sami
ktoś porysował mi samochód . Mam rysy dookoła na nadkolach drzwiach i błotniku!!! Jakiś patafian musiał mi jeździć po aucie kluczem albo gwoździem!!!
Aż się poryczałam jak to zobaczyłam
Gdybym tylko mogła dorwać tego gnoja to wyrwałabym mu jajca

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Kochany leczy moją wściekłość Martini i czipsami Strongami
Co za gnoje!!!! szkoda słów!!!
Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja oszaleje wątek normalnie galopuje, a ja dopiero dzisiaj go znalazłam.
Ja ślubuję 12.08.2011 więc z przyjemnością dołączę do Waszej społeczności choć nie wiem czy za Wami nadążę póki co próbuję ogarnąć temat chociaż ze dwa dni wstecz
Hej
Znam cię w wątku 'śląskich PMek'

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora