2011-03-11, 00:30
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
Napisane przez laisla
Ok, to umówmy się na tego prima aprilis  to daje pewien luz
Tak, prawda, że nie myśli się wtedy o diecie, bywa nawet, że zajada się stresy..choć z tym to próbuję ostro walczyć  brak wyników powoduje kolejny stres i już jest w ogóle niefajnie 
I tak najważniejsze, jak sama siebie postrzegasz i akceptujesz..ja w tej chwili choć obiektywnie gruba nie jestem to nie odpowiada mi mój wizerunek mimo to 
|
Może waga zrobi mi żart i będę ważyć 69kg
Deal, pasuje mi 1 kwietnia. Ale dzisiaj jeszcze się ważymy, czy już nie? (Mnie na 100% wzrosła, bo @ miał przyjść parę dni temu, "...a ja rosnę i rosnę latem, zimą, na wiosnę..." nom, balonik )Super Pierwszy raz przy odchudzaniu nie będę się tak długo ważyć, będzie ciężko bo to już nawyk Ale dla Ciebie kochana będę walczyć Wymagam od kogoś to tym bardziej powinnam od siebie
Mnie również nie odpowiada to jak wyglądam. No przecież to aż wstyd dopuścić do czegoś takiego. Chociaż są i tak gorsze problemy, także czasem się przez wagę polinczuję, a czasem odpuszczę Mnie w stresie wysiada myślenie, więc tu nawet nie chodzi o zajadanie, tylko po prostu jem nie myśląc co jem i w jakich ilościach. Bezmyślne, automatyczne i pozbawione jakiegokolwiek sensu.
|
|
|