Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-11, 05:21   #654
ego_ego
Wtajemniczenie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

witam z rana, ale zaraz idę dalej spać

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
ja lecę spać pochodziłam po sklepach 1 godzinkę a czuję się jakbym w maratonie biegła to już nie dla mnie na tym etapie ciąży jednak takie chodzenie... ale jestem zadowolona bo kupiliśmy teściom na urodziny ramkę cyfrową na zdjęcia więc prezent jest

to pa dziewuszki spokojnych nocy a tym co z terminie - owocnych
my dostaliśmy taką ramkę od pracowników męża na ślub i powiem Ci, że to fajna sprawa, bo u nas działa jako zegarek i całą noc się świeci, przynajmniej wiem, o której wstaję i mam trochę podświetloną sypialnię, bo mamy takie rolety co nie przepuszczająświatła i ciemno ja w d....

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
kochane ale się wkurzyłam-właśnie do mnie pisała znajoma, która chodzi do tego samego gina i poinformowała mnie, że go nie będzie do 4 kwietnia a jak mam wizytę 17 i miałam się dogadać kiedy do szpitala na ściągnięcie szwu - nie wiem co teraz - czy będzie jakieś zastępstwo czy nie, bo przecież jak mam ten szew a jego trzeba ściągnąc na kilka tyg. przed porodem
zadzwoń do niego, bo może jeszcze przyjmuje dzisiaj np i Cię przyjmie i powie co i jak

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Wiem, ze musze duzo pic, zeby sie nie odwodnic, Nino chyba ma sie ok, bo czuje ruchy ale boje sie, ze jak te cholerne chipsy mu zafundowalam to cos moze byc nie tak
Durna baba ze mnie...
nic małemu nie będzie, napij się mięty też pomaga na takie niestrawności albo colę z butelki szklanej

a ja od rana mam zgagę
tak mnie ten synek męczy, wczoraj ledwo oddychałam, bo gdzieś na przeponę uciskał, teraz molestuje mój pęcherz i chyba nie podoba mu się, że o nim pisze
taki ból w cewce mi funduje, że szok

zmykam spać, później zajrzę, może już ktoś się rozpakuje
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora