2011-03-11, 08:50
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
witajcie
Cytat:
Napisane przez happy2gether
|
aha pralka jak pralka, spoko
Cytat:
Napisane przez happy2gether
|
fajny
Cytat:
Napisane przez Africa_Sun
Dziewczyny, ja oszaleje wątek normalnie galopuje, a ja dopiero dzisiaj go znalazłam.
Ja ślubuję 12.08.2011 więc z przyjemnością dołączę do Waszej społeczności choć nie wiem czy za Wami nadążę póki co próbuję ogarnąć temat chociaż ze dwa dni wstecz
|
czesc
Cytat:
Napisane przez efonka
ale my mieszkamy w kawalerce ;P moge najwyzej postwic te buteli w kącie zamiast prania a jak ktos do nas przyjdzie to bedziemy mówic ze to tak na wieczory
 to byscie wogole nie trzezwieli  , a jak macie kawalerke to faktycznie
w do mojego autka ktos kiedys wszedł zabrał radio i wyszedł i nawet pozamykał drzwi za soba zostawił płyty notesy(z pieniedzmi)
---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------
przywitanie: Witajcie PMki
pogodynka: u mnie dzisiaj pochmurno, zapowiadali deszcz i słoneczko-ciekawe
relacja z dnia: miałam wczoraj ciazki dzien, bo mojemu TŻtowi wyrwali 8semke i nawet szwy ma kilka- a wiecie jak to jest miec w domu faceta ktorego cos boli
przygotowania: ja sie przekonałam do zaproszeń ze zdjeciem a TŻ przeciwnie woli z kokardka i tyle i z tego powodu nie mozemy ruszyc do przodu z zaproszeniami hihi
nie mam pomysłu na wiecej kategorii, po południu dołoże kategorie "pomysł na obiad"
|
no to ktos bardzo kultularny wszedl ci do autka mialas szczescie ze ci pieniadze zostawił
ja cos o tym wiem bo moj D 1,5 tyg był chory , łoooooo matko.... 
ja nie musze robic obiado bo TŻ wyjezdza i bedzie w poniedziałek i nie musze gotowac
---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------
Cytat:
Napisane przez Elfka86
A ja dziś znów zostałam obudzona przez mamę  trzeci dzień z rzędu
Oj to mój kiedyś jak był lekko wstawiony to mnie przez sen chciał zbić  bo mu się coś śniło, że kogoś lał, a to były wakacje i spaliśmy razem  normalnie nie mogłam go dobudzić, żeby przestał  a potem musiał przepraszać, że płakałam jak bóbr, bo go nie mogłam uspokoić
Muszę też opatentować jakiś system coś za coś  i koniecznie muszę mieć swoją kołdrę 
|
to powiedz mamie ze chcesz sie wyspac 
no to tez mialas przezycie, teraz juz nie ma problemu mamy dwie kołdry i nawet czasami sspimy przytuleni ale to tak max godzina
ale najlepiej jest jak spimy do siebie plecami i kazdy ma sawoja przestrzen
|
|
|