Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 08:50   #553
pomarancza24
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

witajcie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość

http://www.ceneo.pl/7119705s

pralka jest klasyczna. Nie patrzyłam specjalnie na wygląd bo i tak ją kiedyś zabudujemy.
aha pralka jak pralka, spoko

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
acha a odkurzacz mamy taki mikro http://www.ceneo.pl/937221
fajny

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja oszaleje wątek normalnie galopuje, a ja dopiero dzisiaj go znalazłam.
Ja ślubuję 12.08.2011 więc z przyjemnością dołączę do Waszej społeczności choć nie wiem czy za Wami nadążę póki co próbuję ogarnąć temat chociaż ze dwa dni wstecz
czesc

Cytat:
Napisane przez efonka Pokaż wiadomość
ale my mieszkamy w kawalerce ;P moge najwyzej postwic te buteli w kącie zamiast prania a jak ktos do nas przyjdzie to bedziemy mówic ze to tak na wieczory

to byscie wogole nie trzezwieli , a jak macie kawalerke to faktycznie

w do mojego autka ktos kiedys wszedł zabrał radio i wyszedł i nawet pozamykał drzwi za soba zostawił płyty notesy(z pieniedzmi)

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

przywitanie: Witajcie PMki
pogodynka: u mnie dzisiaj pochmurno, zapowiadali deszcz i słoneczko-ciekawe
relacja z dnia: miałam wczoraj ciazki dzien, bo mojemu TŻtowi wyrwali 8semke i nawet szwy ma kilka- a wiecie jak to jest miec w domu faceta ktorego cos boli
przygotowania: ja sie przekonałam do zaproszeń ze zdjeciem a TŻ przeciwnie woli z kokardka i tyle i z tego powodu nie mozemy ruszyc do przodu z zaproszeniami hihi

nie mam pomysłu na wiecej kategorii, po południu dołoże kategorie "pomysł na obiad"
no to ktos bardzo kultularny wszedl ci do autka mialas szczescie ze ci pieniadze zostawił
ja cos o tym wiem bo moj D 1,5 tyg był chory , łoooooo matko....
ja nie musze robic obiado bo TŻ wyjezdza i bedzie w poniedziałek i nie musze gotowac

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
A ja dziś znów zostałam obudzona przez mamę trzeci dzień z rzędu

Oj to mój kiedyś jak był lekko wstawiony to mnie przez sen chciał zbić bo mu się coś śniło, że kogoś lał, a to były wakacje i spaliśmy razem normalnie nie mogłam go dobudzić, żeby przestał a potem musiał przepraszać, że płakałam jak bóbr, bo go nie mogłam uspokoić

Muszę też opatentować jakiś system coś za coś i koniecznie muszę mieć swoją kołdrę
to powiedz mamie ze chcesz sie wyspac
no to tez mialas przezycie, teraz juz nie ma problemu mamy dwie kołdry i nawet czasami sspimy przytuleni ale to tak max godzina
ale najlepiej jest jak spimy do siebie plecami i kazdy ma sawoja przestrzen
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora