Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 09:17   #790
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Dzwonił Kurier że dzisiaj doleci...siłą go ciągną ale mu dam popalić
(...)
pije pije...staram się jej dawać jak najwięcej
podwyższoną temp miała wczoraj wieczorem i przedwczoraj też, ale tylko wieczorem
(...)
ojjjj Zu też tak ma...a najbardziej śmiać mi się chce jak się kąpie, a w łazience słychać tv...i jak nagle usłyszy znajomą melodię (z bajki lub jakiejś reklamy) to zrywa się na proste nogi, wyciąga paluszek i z otwartą buźką słucha czasami nie wiem o co chodzi i dopiero jak się wsłucham to wiem

Ta kobieta nie będzie miała już życia i to tłumaczenie...ja nie wiem czy do dziecka tak mówiła, bo tak do dziecka nie mówię
i Ci urzędnicy
(...)
Założyłam wczoraj wątek śniadaniowy...wpisywać przepisy
Oj poproszę

A nadal Ją boli przy sikaniu? Może warto badanie moczu zrobić?

Hehe , ja wieczorem staram się wyłączać telewizor, żeby Kuba się wyciszył, no i On nie kojarzy melodii, bo mało ogląda

Nie słuchałam wczoraj tego, dziś posłucham, jak Kubuś pójdzie na drzemkę. Ale chcę zobaczyć, jak wygląda ta bohaterka

Ale chyba można tam też przepisy na kolacje/obiady itd.?

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość
Zosia urządziła dzisiaj pobudkę o 5, do tego obudziłam się z katarem, bólem gardła i migreną. Jakby tego było mało, wczoraj Zosia musiała rozbijać ze mną mięso na obiad i tak mi przydzwoniła tłuczkiem w czoło, że mam guza jak pół jaja Dobrze, że drewnianym, a nie metalowym....

Dużo zdrówka
O kurka

Ale u nas wieje , głowa mnie od razu boli przez to.

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora