Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 09:52   #129
wanilia83
Zadomowienie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kurcze Fabian tylko przy piersi by zasypiał a jak wasze dzieciaczki?
w łóżeczku ciezko,przy mamie najlepiej.. albo na klacie taty, byle nie sam, a ja nie moge byc przeciez usypiaczem..
Nadia śpi wszędzie i w każdych warunkach , ostatnio zauważyłam że ma okres czuwania od 22 do 24 i potem znowu śpi do rana

kolba śliczna malutka

a inne mamusie czym smarują dzieciaczki po kąpieli ??

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Ja w staniku nie spie, bo nie lubie i jak przebieram sie w pizame to az taka ulge czuje przy zdejmowaniu stanika. Zalewa mnie mimo, ze staram sie sciagac jak czuje naplyw, ale i tak pizama sie pomoczy.

podziwiam cię bo ja jak karmię jednym cyckiem to z drugiego też mi leci w nocy przemokły mi wkładki z belli i cała piżama zalana, więc na razie ze stanikiem się nie rozstaje

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Mamuśki ostatnio na SR położna nam mówiła, że jak będziemy miały nawał mleka to należy ograniczyć płyny bo im więcej pijemy tym laktacja się zwiększa.

A pępuszki już odpadły?

ja chyba bym uschła jakbym miała nie pić, normalnie w buzi mam jak na saharze

pępuszek u nas jeszcze jest ale to za wcześnie żeby odpadł

my walczymy z ropiejącym oczkiem i świszczącymn noskiem oczko małej strasznie ropieje i położna kazała przemywać je na razie solą fizjologiczną a jak to nie pomoże to do lekarza, zobaczymy co będzie

Edytowane przez wanilia83
Czas edycji: 2011-03-11 o 09:54
wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora