Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 10:51   #716
Castia
Wtajemniczenie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez miamore999 Pokaż wiadomość
a przepraszam, że zapytam te nocne bóle na rozwarcie to były takie jak na okres może ;>? bo mnie w nocy molestowało strasznie łudzę się, że to na rozwarcie
nie przepraszaj tak, dokładnie mnie bolało jak na @ nawet dość mocno, musiałam czasem ratować się Apapem. a jak pochodziłam dłuzej po marketach to TZ podjeżdzał pod same dzwi bo nie mogłam dojśc do auta tak bolało i ciagnelo mnie w dół

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Castia dziękuję za pocieszenie
Staraliśmy się z mężem o dzidzię prawie 5 miesięcy. W końcu jak się udało to przez następne 6-7 miesięcy myślałam, że jednak nie jestem jeszcze gotowa na dzidzię, że nie dam rady i skończy się całodzienne niedzielne leniuchowanie z tż w łóżku bo przecież trzeba będzie zająć się dzieckiem.
Na szczęście ostatnio mi przeszło. Mała zaczęła się intensywniej ruszać, bawi się ze mną i już nie mogę się doczekać jak będę mogła ją tulić w ramionach. Chyba w końcu dojrzałam

Ciekawe jak tam czarna?
ja też tak myslałam, chyba kazda z nas miała dziwne głupie mysli
ale zobaczysz jak urodzisz, ta mała istotka zmienia cały nasz punkt myślenia, cały świat sie zmienia

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Castia..ty to jestes agentkaPierwszy raz slysze zeby ktos nazwal porodem niezla impreza...hahahahha...jes tes babka z jajami musze Ci powiedziecA sobie i oczywiscie jeszcze oczekujacym zycze tez tak szybkiego porodu....tylko bez zszywania

Dziewczyny boli mnie gardlo jak cholera, jak jestem juz po 37 tyg. moge wziasc normalne tabletki na gardlo czy nie?Narazie psikam takim sprayem ale nic nie pomaga
ojj tam takie było zamieszanie jak na imprezie

ja też nikomu nie zycze szycia,nikomu

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Castia - super porod mialas Rzeczywiscie fajnie przejsc I faze porodu w domu a pozniej miec expres miedzy nogami

Gratuluje mamusiom nowych tygodni
dokładnie tak najlepiej szkoda ze nie wszystkim jest to dane
każdej byłoby o wiele łatwiej

ja również każdej z was gratuluje nowych tygodni

diatoma ale brzusio ekstra
ja po porodzie jak miałam brzuch jak w 7mc to jak leżałam to go głaskałam a taka dziewczyna z łozka obok - nie kopie co?
ja mowie no wlasnie kurde jakos tam spokojnie dzisiaj

ego - ego foty beda jak odzyskam aparat bo tatus sie chwali córą w świecie haha
a jeszcze nie zgrałam

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-03-11 o 10:52
Castia jest offline Zgłoś do moderatora