Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 12:16   #2408
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Dużo rzeczy można zrobić samemu i pomalować , a z małym pokoikiem to faktycznie może trochę problem ale na pewno da się coś wykombinować np. jak będzie większa to łóżko pietrowe a pod łóżkiem biurko i szafka ,bardzo mi się takie podobają ale mój ma pokój ze skosem i trochę mało miejsca pod sufitem
tak, sttasznie mi sie takie łózka podobają ale musi być starsza bo bym zawalu dostawala co noc, ze spanie

Ale wydaje mi się, ze to łózko by zajeło duzo miejsca, tak by przytłoczyło ten pokój, chyba wolę jej kupić jakieś małe rozkladane łózko- taki narozniczek lub fotel rozkladany. Kiedys wkleje pokój plus wymiary, po prostu ciezko cokolwiek tam zrobic, bo jeszcze drzwi pod skosem

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Moje dziecko własnie przeszło cały pokój (nie tan malusi ) ze mną za jedną rekę za dwie skubana nie chce a za jedną śmiga

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2011-03-11 o 12:17
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora