Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 13:54   #765
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
TRZYMAM kciuki za deneb dziekuje za komplementy brzuszka az troszke sie przerazilam jak mowicie ze duzy mi sie wydawalo wlasnie ze maly jest ale mam 11 kg na + od paczatku ciazy wiec duzo nie jest chyba.ja poprasowalam wszystkie ciuszki, i nawet sie kimnelam na 2 godzinki
nie masz dużego brzucha ja jestem identycznie na tym samym etapie ciąży co Ty i mój brzuch jest 2 razy większy

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny jak Wam ktoś powie,że macie za dużo śpioszków czy pajacyków to gadajcie ,że przy małym dziecku nie ma słowa ZA DUŻO jeżeli chodzi o ciuchy ja ciągle piorę, a tu się uleje, a tu podczas karmienia pokapie, albo posiusia. A myślałam,że mam tego dużo, gdzie tam.... :/

dzisiaj do mnie przyszły http://allegro.pl/babaluno-spiochy-p...479408350.html śpoiochy bo nie wyrabiam z praniem i http://allegro.pl/mothercare-cudo-sp...491426149.html na lato
Śliczne ubranka
To dobrze że nie ma takiego słowa za dużo przy małym dziecku przynajmniej udowodnię tż że te wszystkie ciuszki które mam są mega potrzebne

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Kurcze chcialam Wam tu towarzyszyc, ale no fizycznie sie nie da Macie takie tempo, ze w mojej obecnej sytuacji to dla mnie za duzo Rozpakowywac sie kurka, zebysmy juz wszystkie siedzialy na jednym watku Kurde zadnych afersk nie ma, dawno sie z nikim nie poklocilam , a przydalo by sie ciut adrenaliny, bo zasypiam na stojaco. Dzisiaj robimy sesje fotograficzna Matiemu, zeby obdarowac zdjeciami babcie, prababcie, musze zaczac album, ale poki co geba mi sie nie zamyka od ziewania i zastanawiam sie czy nie uderzyc w komara Maz rozsmieszyl mnie do lez pytaniem kiedy zabieramy sie za kolejne dziecko. Jezu ja z tym jeszcze nie ogarniam. No i musze sie hmm pochwalic, ze wyciagnelam sobie kawalek szwu. Wczoraj tak sobie grzebie i grzebie przy tej mojej bliznie i czuje cos twardego. Maz zajrzal i mowi, ze to szew, a ja no jak szew, przeciez mi zdjeli, a chyba nie jest to wew, bo by mi sie musiala rana otworzyc. No i zaczelo mnie to bolec i mysle kurde doigralam sie, bo nie uwazalam, zeby sie nie przesilac itp. No i dzis oglada mi to szwagierka i mowi, ze no to jest szew, ale raczej na bank nie wew i pyta czy ma mi to wyciagnac. No ja, ze nieeee, bo bedzie bolalo i uj wi co to w ogole jest. Tesciowa postarszyla szpitalem i w koncu poszlam do kibelka i smeram to smeram, patrze, a tu samo wylazi no to pociagnelam i pyk szew wylazl. No i metoda dedukcji wywnioskowalismy, ze widocznie jak mi przecinal lekarz petelki to o jednej mu sie zapomnialao, a ona widac schowana pod faldka skory byla i sie dopiero teraz pokazala. Wiec mam pamiatke
dobrze że udało Ci się go wyciągnać.
Skoro Mati ma dzisiaj sesję to liczymy na jakieś fotki

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
a ja się wnerwiłam jak nie wiem co, przyszła do mnie deska do prasowania, uszkodzona, podpisałam protokół i mi zostawili bezużyteczne wielkie pudło w domu i czas rozwiązania reklamacji do 14 dni
a na allegro zamawiałaś ?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora