Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 15:34   #154
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV

A teraz w oddzielnym poście to o co cały czas toczy sie dyskusja:

Cytat:
Napisane przez MgielkaM Pokaż wiadomość
Ala niech starszyzna myśli co tu najlepiej zrobić
Starszyzna nie jestem ale pozwolę się wtrącić...
1) Jak ktoś ma tu zaglądać to i pewnie miałyby ochotę sam coś napisać a co za tym idzie w końcu się zorientuje jak sprawa wygląda, czyli że klepiemy tu posty nie tylko stricte paznokciowe i w końcu też się przyzwyczai
2) jeśli ktoś chce zaglądać tylko po to żeby pooglądać zdjęcia to takowe też znajdzie Jeśli będzie danej osobie bardzo zależało żeby podpatrzeć jakieś wzorki to zwyczajnie będzie ich szukał i nie będzie przeszkadzało to, że znajdzie je dopiero na 4 stronie z kolei
3) do pokazywania konkretnych lakierów, kolorów itp. są inne wątki więc nie widzę powodu żeby się napinać jakoś specjalnie
4) Mimo iz spam uskuteczniamy wzorowo to i tematu głównego- paznokci- nie brakuje. Nawet jak nie wklejamy żadnych zdjęć to w międzyczasie o paznokciach, odżywkach, pielęgnacji itd. się rozmawia...
5) Przebywamy juz tyle czasu na wątku i w swoim towarzystwie, że zwyczajnie niewykonalne jest rozmawianie sucho tylko i wyłacznie o paznokciach. Jednak poznajemy się coraz bardziej i to normalne, że będziemy (i chcemy) rozmawiać również na inne tematy

Reasumując (mądre słowo ). Ja zostawiłabym tak jak jest jeszcze tą część. Szkoda teraz zachodu i plątania. Można rozwinąć po prostu pierwszy post i poinformować nowe osoby, że wątek nie jest już poświęcony ściśle paznokciom ale też rozmawiamy tu na przeróżne tematy. Żeby nikt nie był zaskoczony. Tytuł już zostawmy tak jak jest.
Apeluję o umieszczenie odpowiednich informacji w pierwszym poście. I tyle
Nie ma co na siłę zaprowadzać porządku i utrzymywanie tematu bo to zwyczajnie nic nie da (przerabiałam już to na jednym wątku ). Zakładanie oddzielnego wątku też nie ma sensu bo będziemymiały jeszcze więcej do nadrabiania i czytania i będzie się nam wszystko strasznie mieszać

No. Pomądrzyłam się a teraz róbta co chceta

A w tym wszystkim najbardziej istotny jest punkt nr. 5

Taka prawda. Im dłużej ze sobą przebywamy (nawet wirtualnie), tym więcej mamy sobie do powiedzenia i zwyczajnie nie wyobrażam sobie, że mogłybyśmy wrócić do samych zdjęć i ich komentowania

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

Cytat:
Napisane przez _Nikki_ Pokaż wiadomość
Bożeee Karola więcej odpowiedzi nie było?
Jakbyście tyle nie pisały to bym nie miała na co odpowiadać
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Karola starałyśmy się, żebyś miała co czytać

Karola trzymam kciuki za odchudzanko
Ja miałam straszne zakwasy

A teraz pokazuję lakiery DMkAnia a na drugim zdjęciu dwa moje
Ha ha. I widzę, że zadanie wykonane koncertowo
Misja zakończona sukcesem

Wczoraj zjadłam bajaderkę
Ale teraz mam spokój ze słodyczami na najbliższe 2 miesiące

Świetne, świetne, świetne

PS: Ale mi elaborat wyszedł o tym wątku, tytule i całej reszcie Nie zdawałam sobie sprawy, że aż tyle tego natrzepałam

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora