Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 15:43   #629
Roougee
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
U mnie dziś pomysł na obiad - obiad u Teściowej Robi tak pyszne naleśniki, że ja nie potrafię takich wyczarować. A najlepsze jest to, że robi je z mojego przepisu
U nas to ja zawijam się jak kulka Ale śpimy osobno bo TŻ chrapie a ja kompletnie nie mogę się do tego przywyczaić. Teraz spimy w 2 pokojach, a po ślubie nie wiem jak będzie Ja się przy nim nie potrafię wyspać, wiele razy już próbowaliśmy, ale ciągle się budzę jak on chrapie

Na pewno nie wystarczy. Ale nawet jak oddacie cokolwiek to będziecie mieć tańsze obrączki. Nie musicie mieć całej ilości złota. My mieliśmy 9 gram a daliśmy....(tylko się nie śmiać) złotą szczękę po pradziadku, tzn nie całą bo to jakiś fragment był tylko. Ale pani u jubilera wcale nie była zdziwiona, więc chyba nie byliśmy pierwsi z takim złotem. Ale złota wystarczyło tak na styk. Potem mama się śmiała i mówiła "żeby Was tylko te obrączki teraz nie pogryzły", a sama nam dała to złoto..
My też nic nie płaciliśmy.
Moja teściowa też robi pyszne naleśniki, mi wychodzą albo za suche albo za bardzo czuć mąkę
Przywykłam już do TŻ ale było ciężko, i też muszę mieć swoją kołdrę, ja uwielbiam się opatulić nią 3 razy, wtedy mi jest bosko
: hahaha:sorry musiałam
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Sprawdziłam suwaczek.

50 dni do ślubu
z a ddś (dzięki Tobie wiem ile mi zostało )

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
przed chwilą kurier przyniósł nam paczkę z zaproszeniami
pochwal się
Morenica jakie meble zamówiliście???

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora