2011-03-11, 15:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Napisane przez Miciel
po tem chyba nie można prowadzić 
|
Mićku - dzis sprytnie jako pasażer - ale do głowy by mi nie przyszło po tym nie prowadzić 
przez etanol?
Cytat:
Napisane przez Polly_
wiecie co? zastanawiam sie czemu w polsce w ogłoszeniu o prace nie podaje sie proponowanego wynagrodzenia? dla mnie to jest kompletnie niepowazne  , przez to traci czas i szukajacy i rekrutujący-nie potrafie tego pojąc  . Mialam taka syt kiedys...chcialam zmienic robote ze wzgl finansowych, zgłosiłam sie do pewnej firmy...rekrutacja była ostra dosyc  z testem z oprogramowania i przepisów...poświeciłam na to w sumie ok 3 godziny...tak samo rekrutujacy mnie...po 2 dniach zadzwonili ze super, ze bardzo mnie chcą i zapraszaja do współpracy i kiedy mogę przyjść...no ja do goscia ze ok...ale chcialabym wiedziec ile mają zamiar mi płacić...no i okazało sie ze mniej niz w starej firmie, wiec odmówiłam, a pan dzwoniący był wyraźnie zdegustowany i prawie obrażony ze jak to? oni mnie łaskawie chcą a ja sie fosze 
|
no baaaaa - rekrutacja se szczela samobóje moim skromnym zdaniem
doprawdy idą w straty, koszta tem sposobem
ehhh
Cytat:
Napisane przez Polly_
ale e jak? w sklepie?  , ja bym sie nie odwazyła na taki krok....zwłaszcza po tym jak ostatnio w castoramie wyciągnełam probkę ściany i oniemialam...i zaczelam sie zastanawiac czy to aby na pewno moja sciana jest  , bo w moim domu jest szara z tendencją do wpadania w niebieskawośc,a w sklepie wyglądała jak swieze błocko z gliny  , była wyrażnie brążowa z odcieniem zołtym 
|
no cóż - odważę się - żadna farba mi nie straszna 
ale to prawda że tam mają światło do d....y - kompletnie zmieniające wszystko ale ja juz trochę w farbach siedzę 
ileś scian pomalowałam - mneij więcej znam swoje ściany i mainstreamowe farby
Flo - ale masz dietę fikuśną - kiwi mniaaaaaam - podaj przepisa - w wolnej chwili - ja odjeżdzam
ciao
|
|
|