Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIV
Wątek: Scent Bar XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 15:42   #4114
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
wiecie co? zastanawiam sie czemu w polsce w ogłoszeniu o prace nie podaje sie proponowanego wynagrodzenia? dla mnie to jest kompletnie niepowazne , przez to traci czas i szukajacy i rekrutujący-nie potrafie tego pojąc . Mialam taka syt kiedys...chcialam zmienic robote ze wzgl finansowych, zgłosiłam sie do pewnej firmy...rekrutacja była ostra dosyc z testem z oprogramowania i przepisów...poświeciłam na to w sumie ok 3 godziny...tak samo rekrutujacy mnie...po 2 dniach zadzwonili ze super, ze bardzo mnie chcą i zapraszaja do współpracy i kiedy mogę przyjść...no ja do goscia ze ok...ale chcialabym wiedziec ile mają zamiar mi płacić...no i okazało sie ze mniej niz w starej firmie, wiec odmówiłam, a pan dzwoniący był wyraźnie zdegustowany i prawie obrażony ze jak to? oni mnie łaskawie chcą a ja sie fosze
Mam takie samo zdanie jak Ty- jakby na allegro można było dopiero po Kup Teraz dowiedzieć się, jak była cena - no troszkę przesadziłam

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

ale ja biorę na 99%
nie chcę wisieć u kogoś na ścianie

zgadamy się wieczorem na PW, bo przez telefon sobie nie pogadamy
takie dzwięki wydaję, że nawet P. mnie nie rozumie
biedna- samotna- to mówisz, jak Gucio
Przpraszam, że tak obcesowo trochę Ci odpisałam- nie chciałam, żebyś czuła się przymuszona

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

To jeden z najpiękniejszych obrazów jakie ewer widziałam.
Jeju...

Idę kupić jakieś świństwa- napaść na Haribo, czy coś.
I nawąchać się- sprawdzę Rumeur Rose i Perles

Kolor mi wyszedł za✂✂✂iaszczy- gorzka czekolada o dużej zawart. kakała A się błyszczą

A zdjęć w profilu Rej nie znalazłam

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora