Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Raczkujemy,z±bkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2011-03-11, 16:00   #2457
Silpe
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453
Dot.: Raczkujemy,z±bkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25660427]ja teraz przy 8-10 stopniach, ale przy tym wieje jak cholera, przykrywam Tymka kocykiem i zapinam w ¶piworek jesli ¶pi, a pod spodem ma rajtki cienkie i spodenki cienkie, body krotki rękaw, bluzka bawelniana długi rekaw, polar zapinany, czapka cienka, na szyi chusteczka. jak nie ¶pi, to tylko kocyk na nóżki, bez ¶piworka.
jak już temperatura będzie stale w granicach 10 stopni i przestanie tak w¶ciekle wiać, to ¶piworek do szafy, a na czas snu tylko kocyk. a jak spać nie będzie to bez kocyka.
A jak już 15stopni będzie to rajtki id± do pudła.

Kurteczek mam kilka.
-h&m, polarowa pomarańczowa ze snoopym.
-h&m, biała misiaczkowa, z uszkami na kapturku i bawełnian± podszewk±,
-beżowa z Nexta- taki material jak jeans, z podszewk± bawełnian± ,
-granatowa typowa jednowarstwowa wiatrówka z nexta-
-i jeszcze sweterek w paseczki , z kapturem, na bawełnianej podszewce, na zamek, też jako kurteczkę traktuję.
-a i tak najczę¶ciej moje dziecko będzie pewnie w bluzach pomykać, bo wygodniejsze. takich na zapek z kapturem mam chyba 9 na wiosnę. [/QUOTE]

no niezle sie okupiła¶

a ubieramy tak samo - tylko ja juz kocykiem nie przykrywam - i nie przykrywałam nigdy - ¶piworek wystarczał.
tylko u nas ta kurtałka grubsza i musze co¶ lżejszego nabyc

Silpe jest offline Zgło¶ do moderatora