Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lazury, ocean i ja :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 16:16   #25
Monikonsa89
Zakorzenienie

Dot.: Lazury, ocean i ja :)

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
po czeesci zgadzam sie z dziewczynami, tylko ciezko mi ocenic Cie, bo podobasz mi sie w tym makijazu, mimo polikow, jasnej kreski, ktora razi mnie troche w oczka, wiem ze chcialas odbic sie od rutyny, ale zwykla czern bylaby bezpieczna i mysle, ze wtedy nasze odczucia przerysowania by zniknely Jakby patrzac na wszystko z osobna, to naprawde jest bomba, bo wszystko jest takie gladkie, dopracowane, naprawde ladnie

powiedz mi czym podkreslasz brwi? sa cudowne
dziękuje Ci kochaniutka Zastanawiające bo ten efekt przerysowania widać na zdjęciach tylko, może aparat mi za bardzo podsyca kolorki Brwi podkreślam cieniem Inglot- jest na zdjęciu

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez mamz Pokaż wiadomość
Zgadza się, też to zauważyłam że brwi są boskie!!!

A sam makijaż fajny, bo taki nietypowy, to błękitna kreseczka jest bardzo interesująca
dziękuje Ci pięknie Lubię być nietypowa i oryginalna więc mi to pasuje, nawet jeśli niektórym się nie podoba

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez xXxFryciaxXx Pokaż wiadomość
wow ta kreseczka jest boska ! a ten granat na powiece
dziękuje Fryteczko kochana

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Niestety z powyższym zaznaczonym muszę się zgodzić.

Plama różu razi mnie najbardziej.
dziękuje Ależ tam nie ma plamy tylko tak na zdjęciu może wygląda

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Napisane przez elzbietkaaa Pokaż wiadomość
A mi sie bardzo podoba ja też lubie odważne zestawienia (choć niekoniecznie mam odwagę w nich gdzieś wyjść:P) I ogólnie zazdroszcze że w takim stanie jest makijaz po całym dniu !! Ja mam tak ze juz po godzinie czasami makijaz potrafi zejsc :0 ale probuje wlasnie podklad z rimmela tez co uzylas w tym makijazu i jest o niebo lepiej ;D W kazdym razie piekne kolorki boskie wykonanie a ta kreska jest w ogole przeswietna ;D Pozdrawiam
dziękuje kochana Ciesze się, że lubisz mój styl

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Napisane przez dillingerine Pokaż wiadomość
Precyzja godna podziwu, ale dobranie kolorów, które się żrą ze sobą, ten placek na powiece i efekt niebieskiej pandy to jakiś koszmar niestety. Do tego róż i szminka, która też nie jest tutaj idealnym wyborem. Nie, nie, nie, tak tylko za techniczne wykonanie
dziękuje za opinię, ale nie zgadzam się z nią, powieka jest dokładnie wycieniowana a placek na powiece może znajdziesz w innych pracach ale na pewno nie u mnie ani żadnej wizażanki.

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez greatdee Pokaż wiadomość
Kreska ładna i granat fajny, ale ogólne moje odczucia są takie jak Gosady.
dziękuje Dee

ja na maxmodels
http://www.maxmodels.pl/monikonsa.html
Monikonsa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując