2011-03-11, 16:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lazury, ocean i ja :)
Cytat:
Napisane przez caate
po czeesci zgadzam sie z dziewczynami, tylko ciezko mi ocenic Cie, bo podobasz mi sie w tym makijazu, mimo polikow, jasnej kreski, ktora razi mnie troche w oczka, wiem ze chcialas odbic sie od rutyny, ale zwykla czern bylaby bezpieczna i mysle, ze wtedy nasze odczucia przerysowania by zniknely  Jakby patrzac na wszystko z osobna, to naprawde jest bomba, bo wszystko jest takie gladkie, dopracowane, naprawde ladnie
powiedz mi czym podkreslasz brwi? sa cudowne 
|
dziękuje Ci kochaniutka Zastanawiające bo ten efekt przerysowania widać na zdjęciach tylko, może aparat mi za bardzo podsyca kolorki Brwi podkreślam cieniem Inglot- jest na zdjęciu 
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------
Cytat:
Napisane przez mamz
Zgadza się, też to zauważyłam że brwi są boskie!!!
A sam makijaż fajny, bo taki nietypowy, to błękitna kreseczka jest bardzo interesująca 
|
dziękuje Ci pięknie Lubię być nietypowa i oryginalna więc mi to pasuje, nawet jeśli niektórym się nie podoba 
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------
Cytat:
Napisane przez xXxFryciaxXx
wow ta kreseczka jest boska ! a ten granat na powiece 
|
dziękuje Fryteczko kochana 
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------
Cytat:
Napisane przez kropka75
Niestety z powyższym zaznaczonym muszę się zgodzić.
Plama różu razi mnie najbardziej.
|
dziękuje Ależ tam nie ma plamy tylko tak na zdjęciu może wygląda 
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------
Cytat:
Napisane przez elzbietkaaa
A mi sie bardzo podoba  ja też lubie odważne zestawienia (choć niekoniecznie mam odwagę w nich gdzieś wyjść:P) I ogólnie zazdroszcze że w takim stanie jest makijaz po całym dniu !! Ja mam tak ze juz po godzinie czasami makijaz potrafi zejsc :0 ale probuje wlasnie podklad z rimmela tez co uzylas w tym makijazu i jest o niebo lepiej ;D W kazdym razie piekne kolorki boskie wykonanie a ta kreska jest w ogole przeswietna ;D Pozdrawiam 
|
dziękuje kochana Ciesze się, że lubisz mój styl 
---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------
Cytat:
Napisane przez dillingerine
Precyzja godna podziwu, ale dobranie kolorów, które się żrą ze sobą, ten placek na powiece i efekt niebieskiej pandy to jakiś koszmar niestety. Do tego róż i szminka, która też nie jest tutaj idealnym wyborem. Nie, nie, nie, tak tylko za techniczne wykonanie 
|
dziękuje za opinię, ale nie zgadzam się z nią, powieka jest dokładnie wycieniowana a placek na powiece może znajdziesz w innych pracach ale na pewno nie u mnie ani żadnej wizażanki.
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------
Cytat:
Napisane przez greatdee
Kreska ładna i granat fajny, ale ogólne moje odczucia są takie jak Gosady.
|
dziękuje Dee
|
|
|