Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-11, 16:49   #820
prunelle
Wtajemniczenie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Ja już sobie naładowałam akumulatorki do aparatu i opróżniłam kartę pamięci, tak an wszelki wypadek.

prunelle, życzę miłego weekendu w Kraku
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
kurcze dziewczyny jak Wam ktoś powie,że macie za dużo śpioszków czy pajacyków to gadajcie ,że przy małym dziecku nie ma słowa ZA DUŻO jeżeli chodzi o ciuchy ja ciągle piorę, a tu się uleje, a tu podczas karmienia pokapie, albo posiusia. A myślałam,że mam tego dużo, gdzie tam.... :/

dzisiaj do mnie przyszły http://allegro.pl/babaluno-spiochy-p...479408350.html śpoiochy bo nie wyrabiam z praniem i http://allegro.pl/mothercare-cudo-sp...491426149.html na lato

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

DENEB trzymam kciuki !!!!
hehehe, mam takie same śpiochy z babaluno ha, to teraz mi już nikt nie będzie zarzucał, że mam za dużo ubranek! prać codziennie bym nie chciała

Jok3r, to po tej sesji foto wrzuć nam tutaj parę foteczek
niezły numer z tym szwem!

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
a ja się wnerwiłam jak nie wiem co, przyszła do mnie deska do prasowania, uszkodzona, podpisałam protokół i mi zostawili bezużyteczne wielkie pudło w domu i czas rozwiązania reklamacji do 14 dni
ech...współczuję, nie lubię takich sytuacji

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Ty to masz urwanie głowy z tymi kotami, ale zazdroszczę Ci bo też bym chciała takiego kocurka Niestety nie mogę bo nie będę miałą co z nim zrobić jak będziemy wyjeżdżać na wakacje a co roku jeździmy do Chorwacji więc byłby problem.

To powiem wam coś śmiesznego. Ostatnio na SR położna mówiła, że pod koniec ciąży mogą występować omdlenia. A mój tż później do mnie mówi "to jak zemdlejesz to zadzwoń do mnie" normalnie padłam jak to usłyszałam. On to ma poczucie humoru, nie ma co.
faceci

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
JA TU WŁAŚCIWIE WPADŁAM Z NOWĄ WIADOMOŚCIĄ
EWELQA1985 NAPISAŁA PRZED CHWILĄ:

"Dziś o 12.40 urodziła się przez cc nasza córeczka Emilka. 3750g i 55cm jesteśmy bardzo szczęśliwi i zakochani. brzuch trochę boli rano mam zacząć chodzić. Pozdrawiam."

Brawa Następna dziewuszka
GRATULACJE!!!

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora