|  2011-03-11, 17:49 | #820 | 
	| Wtajemniczenie 

| 

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

dziękujęCytat: 

| 
					Napisane przez traicionera  Ja już sobie naładowałam akumulatorki do aparatu i opróżniłam kartę pamięci, tak an wszelki wypadek.prunelle , życzę miłego weekendu w Kraku   |   

hehehe, mam takie same śpiochy z babalunoCytat: 

| 
					Napisane przez Montii  kurcze dziewczyny jak Wam ktoś powie,że macie za dużo śpioszków czy pajacyków to gadajcie ,że przy małym dziecku nie ma słowa ZA DUŻO jeżeli chodzi o ciuchy    ja ciągle piorę, a tu się uleje, a tu podczas karmienia pokapie, albo posiusia. A myślałam,że mam tego dużo, gdzie tam.... :/

dzisiaj do mnie przyszły http://allegro.pl/babaluno-spiochy-p...479408350.html  śpoiochy bo nie wyrabiam z praniem i http://allegro.pl/mothercare-cudo-sp...491426149.html  na lato   
 ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

DENEB trzymam kciuki !!!! |   ha, to teraz mi już nikt nie będzie zarzucał, że mam za dużo ubranek! prać codziennie bym nie chciała  
 Jok3r, to po tej sesji foto wrzuć nam tutaj parę foteczek
    niezły numer z tym szwem!

ech...współczuję, nie lubię takich sytuacjiCytat: 

| 
					Napisane przez traicionera   |  

Cytat: 

| 
					Napisane przez izunia233  Ty to masz urwanie głowy z tymi kotami, ale zazdroszczę Ci bo też bym chciała takiego kocurka    Niestety nie mogę bo nie będę miałą co z nim zrobić jak będziemy wyjeżdżać na wakacje a co roku jeździmy do Chorwacji więc byłby problem.

To powiem wam coś śmiesznego. Ostatnio na SR położna mówiła, że pod koniec ciąży mogą występować omdlenia. A mój tż później do mnie mówi "to jak zemdlejesz to zadzwoń do mnie"   normalnie padłam jak to usłyszałam. On to ma poczucie humoru, nie ma co. |   faceci  

GRATULACJE!!!Cytat: 

| 
					Napisane przez Eirene1987  JA TU WŁAŚCIWIE WPADŁAM Z NOWĄ WIADOMOŚCIĄ  EWELQA1985 NAPISAŁA PRZED CHWILĄ:

"Dziś o 12.40 urodziła się przez cc nasza córeczka Emilka. 3750g i 55cm jesteśmy bardzo szczęśliwi i zakochani. brzuch trochę boli rano mam zacząć chodzić. Pozdrawiam."

Brawa    Następna dziewuszka   |    | 
	|     |  |