2011-03-11, 16:49
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
Cytat:
Napisane przez traicionera
Ja już sobie naładowałam akumulatorki do aparatu i opróżniłam kartę pamięci, tak an wszelki wypadek.
prunelle, życzę miłego weekendu w Kraku 
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Montii
kurcze dziewczyny jak Wam ktoś powie,że macie za dużo śpioszków czy pajacyków to gadajcie ,że przy małym dziecku nie ma słowa ZA DUŻO jeżeli chodzi o ciuchy  ja ciągle piorę, a tu się uleje, a tu podczas karmienia pokapie, albo posiusia. A myślałam,że mam tego dużo, gdzie tam.... :/
dzisiaj do mnie przyszły http://allegro.pl/babaluno-spiochy-p...479408350.html śpoiochy bo nie wyrabiam z praniem i http://allegro.pl/mothercare-cudo-sp...491426149.html na lato 
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------
DENEB trzymam kciuki !!!!
|
hehehe, mam takie same śpiochy z babaluno ha, to teraz mi już nikt nie będzie zarzucał, że mam za dużo ubranek! prać codziennie bym nie chciała
Jok3r, to po tej sesji foto wrzuć nam tutaj parę foteczek 
niezły numer z tym szwem!
Cytat:
Napisane przez traicionera
|
ech...współczuję, nie lubię takich sytuacji
Cytat:
Napisane przez izunia233
Ty to masz urwanie głowy z tymi kotami, ale zazdroszczę Ci bo też bym chciała takiego kocurka  Niestety nie mogę bo nie będę miałą co z nim zrobić jak będziemy wyjeżdżać na wakacje a co roku jeździmy do Chorwacji więc byłby problem.
To powiem wam coś śmiesznego. Ostatnio na SR położna mówiła, że pod koniec ciąży mogą występować omdlenia. A mój tż później do mnie mówi "to jak zemdlejesz to zadzwoń do mnie" normalnie padłam jak to usłyszałam. On to ma poczucie humoru, nie ma co.
|
faceci
Cytat:
Napisane przez Eirene1987
JA TU WŁAŚCIWIE WPADŁAM Z NOWĄ WIADOMOŚCIĄ 
EWELQA1985 NAPISAŁA PRZED CHWILĄ:
"Dziś o 12.40 urodziła się przez cc nasza córeczka Emilka. 3750g i 55cm jesteśmy bardzo szczęśliwi i zakochani. brzuch trochę boli rano mam zacząć chodzić. Pozdrawiam."
Brawa  Następna dziewuszka 
|
GRATULACJE!!!
|
|
|