2011-03-11, 19:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV
mam wiadomość od czarnej Niestety zostaje w szpitalu mimo że jest pozamykana. Dostaje zastrzyki a jeśli do niedzieli nie urodzi to w poniedziałek dostanie kroplówkę. Lekarz nie chciał jej puścić do domu bo jest po terminie i on chce mieć na nią oko I mówi że już tęskni za nami 
Cytat:
Napisane przez ego_ego
Eirene a jak mam juz ta karte z DOZ-u a dopiero teraz przystapilam do tego programu maluszek i mama, to muszę poczekać na kartę, żeby móc zamawiać taniej niektóre produkty?
|
no raczej tak bo ja jak zamawiałam to pokazywałam tą kartę i on ją skanował ale ona długo mi nie szła tzn jakoś tydzień może.
Cytat:
Napisane przez gosiawolna
teraz ide troche odpoczac i obejrzec "dlaczego ja" a pozniej "pierwsza milosc". a "dlaczego ja" to czasami jest taki chory odcinek ze masakra niewiem skad oni biora takich ludzi 
|
dziś był taki chory hehe oglądałaś? tą babkę to bym zabiła 
Cytat:
Napisane przez Krusiak
NOM ;-)
Dziewczyny tak z ciekawosci zapytam-ma ktos kontakt z Wizazanka ktora 1 sie rozpakowala?? Jak tam jej malenstwo??????
|
niee ale ona w lutym opisywała swój poród na innym wątku bo patrzyłąm z ciekawości.
Cytat:
Napisane przez niutka1
no to czekamy sobie dalej...
Nastepna wizyta kontrolna w szpitalu w niedziele lub poniedziałek, jesli nie urodzę.
Jak wszystko będzie ok, a nadal nie urodzę, to od 10 dnia po terminie mam jeździć codziennnie na ktg i usg
eh, czekamy dalej w takim razie....
|
no to czekamy to już w weekend może mała zechce dupkę ruszyć 
Cytat:
Napisane przez niutka1
Poza tym w tym szpitalu pracuje moja lek prowadząca i moja połozna, więc w razie czego moge sie z nimi tez konsultowac telefonicznie lub osobiście, ( z połozna jestem na bieżąco w kontakcie) a na razie moja lek prow jest tego samego zdania, ze nie wywołuje sie bez wskazan medycznych 
|
a ciekawa jestem bo nie wiem jak już się skończy 42 tydzień to co? wtedy chyba już wywołują czy też czekają dalej???
|
|
|