2011-03-12, 07:02
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fluidy marki Kryolan z allegro. Oryginał czy podróbka?
Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18
Witam kochane
Od dłuższego czasu poluje na nowy podkład, a naprawde miałam już ich sporo. Czytałam ostatnio o firmie Kryolan i chciałabym zakupić podkład tej firmy  Niestety w mojej miejscowosci watpie, że gdzies sprzedają ich kosmetyki, więc pozostaje mi tylko allegro. Z tego co wiem te pokłady kosztują ponad 100 zł a na allegro są podejrzanie tanie. Zastanawiam się nad podkładem ultrafoundation i HD i nie wiem ktory wybrac. Szukam mocnego krycia, żeby ładnie wyglądał na zdjęciach i za bardzo nie zapychał mi skóry. Znalazłam ten http://allegro.pl/profesjonalny-flui...318148579.html ale ta jego cena boje się ze to jakas podrobka. Bardzo licze na waszą pomoc dziewczyny może orientujecie się czy jest jakiś online shop z tymi kosmetykami, lub czy ktoras z was kupowała na allegro i mogłaby mi polecic sprawdzonego sprzedawce. Pozdrawiam
|
Trochę po czasie przeczytałam posta, więc link jest już nieaktywny, czy któraś z Was pamięta może kto wystawiał ten podkład? Bo nawiązując do posta jednej z koleżanek oprócz impre-art sporo kosmetyków kryolan wystawia też ag-sklep - może ktoś miał styczność??
|
|
|