Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 09:31   #688
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
a my już mamy i nauki i poradnię za sobą teraz daliśmy zapowiedzi i musimy się do USC wybrać po papiery

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
my poradnię mamy przed sobą jakos w przyszłym tygodniu moze pojdziemy
my też ale nie wiem kiedy się wybierzemy :/

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
fajnie że wszystko ok
też się cieszę

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Teraz histerycznie szukam fryzjera a już było tak pięknie i miała zlewkę na wszystko

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Dzien dobry Trafilam 3 w totka i ciesze sie jak glupia

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Na pewno nie wystarczy. Ale nawet jak oddacie cokolwiek to będziecie mieć tańsze obrączki. Nie musicie mieć całej ilości złota. My mieliśmy 9 gram a daliśmy....(tylko się nie śmiać) złotą szczękę po pradziadku, tzn nie całą bo to jakiś fragment był tylko. Ale pani u jubilera wcale nie była zdziwiona, więc chyba nie byliśmy pierwsi z takim złotem. Ale złota wystarczyło tak na styk. Potem mama się śmiała i mówiła "żeby Was tylko te obrączki teraz nie pogryzły", a sama nam dała to złoto..
wow!

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Fajne zaproszonka ale wiesz co mi się rzuciło w oczy? Że chyba z TŻ macie bardzo krótkie nazwiska hehe - zapisałam sobie tą fotkę środka bo też chcemy taki przejrzysty tekst zaproszenia
to prawda

moje nazwisko ma 3 litery, a TŻ-a 4 litery

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora