Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Cytat:
Napisane przez dottta
a my już mamy i nauki i poradnię za sobą  teraz daliśmy zapowiedzi i musimy się do USC wybrać po papiery 
|

Cytat:
Napisane przez karolinusienka
my poradnię mamy przed sobą  jakos w przyszłym tygodniu moze pojdziemy 
|
my też ale nie wiem kiedy się wybierzemy :/
Cytat:
Napisane przez Stysik
fajnie że wszystko ok 
|
też się cieszę 
Cytat:
Napisane przez dottta
Teraz histerycznie szukam fryzjera  a już było tak pięknie i miała zlewkę na wszystko 
|

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Na pewno nie wystarczy. Ale nawet jak oddacie cokolwiek to będziecie mieć tańsze obrączki. Nie musicie mieć całej ilości złota. My mieliśmy 9 gram a daliśmy....(tylko się nie śmiać) złotą szczękę po pradziadku, tzn nie całą bo to jakiś fragment był tylko. Ale pani u jubilera wcale nie była zdziwiona, więc chyba nie byliśmy pierwsi z takim złotem. Ale złota wystarczyło tak na styk. Potem mama się śmiała i mówiła "żeby Was tylko te obrączki teraz nie pogryzły", a sama nam dała to złoto..
|
wow!
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------
Cytat:
Napisane przez happy2gether
Fajne zaproszonka ale wiesz co mi się rzuciło w oczy? Że chyba z TŻ macie bardzo krótkie nazwiska  hehe - zapisałam sobie tą fotkę środka bo też chcemy taki przejrzysty tekst zaproszenia 
|
to prawda 
moje nazwisko ma 3 litery, a TŻ-a 4 litery
|