Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 10:35   #689
Roougee
Zadomowienie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny Ja do Waszych historii chyba się nie dokopię, a chętnie bym je poznała.

Cześć MiciaKicia
Moja suknia jest widoczna od 1:06 min. przez jakieś 7 sekund. Troszkę będzie przerobiona, mam mini biuścik więc dekolt będzie spłycony i chyba zrezygnuję z ramiączek. Chętnie poznam Waszą opinię na jej temat.
http://www.youtube.com/watch?v=dJggO...eature=related
Bardzo fajna historia, sukienka i też zostawiłabym ramiączka. Mi osobiście najbardziej podobała się historia Happy2gether
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

zaproszenia śliczne!
Bardzo ładne
[QUOTE=margolka1986;256688 06

od tego czasu zmieniły się druki na których wydawane są odpisy a do ślubu nie moze byc zniszczony i musi miec opłate 22 zl
[/QUOTE]
Zniszczone może nie było, ale brakowało tej opłaty.
Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość

Byliśmy wczoraj na monitoringu. Akurat oko kamery nie sięga tam gdzie zaparkowałam

A ta ochrona to taki pic na wodę, bo to parking niestrzeżony

Wczoraj byłyśmy z moją E. (u której będę starszą) wybrać dla niej tort a potem bukiet ślubny. Przy okazji załatwiłam sobie kilka spraw.
Po pierwsze cieszę się, że my mamy tort w cenie, bo za kilogram tortu E. musi zapłacić 60 zł, a przy jej ilości gości tort musi mieć co najmniej 20kg No ale wybrałyśmy piękny w stylu angielskim
Przy okazji dowiedziałyśmy się od właścicielki (ma coś po 30 i widać, ze jest maksymalnie kumata w tych sprawach), że będą dla jakiejś pary robić tort weselny 3D w kształcie smoka. Pomijam fakt, że ta para stwierdziła, że chce sobie na salę wypożyczyć jakiegoś dinozaura z naszego Parku Jurajskiego - zapytałam więc panią czy ci ludzie to przypadkiem nie byli jacyś jaskiniowcy ...niewątpliwie jednak zrobienie tortu smoka 3D musi być nie lada wyzwaniem

Potem pojechałyśmy do pani dekoratorko-kwiaciarki Jak tam weszłam to oniemiałam robi takie cudeńka, że szok. Pokazałam jej wymyślone przez siebie zaproszenie i kazałam jej się nie śmiać ale powiedziała, że jest super eleganckie ale mnie zmartwiła ponieważ okazuje się, że nikt nie produkuje takiego czarnego papieru jaki sobie wymyśliłam Ma tylko taki mocno nakrapiany srebrem co dla mnie wyglądał trochę kosmicznie. W każdym razie ma mi czegoś jeszcze poszukać i po środzie będę wiedziała czy da się zrobić coś takiego jak chcę, czy mam sobie wymyślać inne zaproszenie Acha a mój własny projekt wyceniła na 3,40-3,70 W każdym razie chyba jednak zrezygnuję z robienia zaproszeń samodzielnie.
Wybrałyśmy też bukiet dla E. będzie się składał z ok. 60 róż ecru przewiązanych turkusową wstążką + wiszący koniec z trawki niedźwiedziej. Mój ma być jego miniaturką Koszt 2 bukietów i butonierek to jeśli dobrze pamiętam 340zł z czego bukiet świadkowej 80zł. W sumie chyba nie tak drogo wyszło za te kwiaty. Ja mam plan pojechać do jeszcze jednej kwiaciarni i porównać ceny. Może coś w końcu i u mnie ruszy się ze ślubem
Acha a wieczorem kupilśmy pralkę ale można ją odebrać dopiero dzisiaj. Na razie TŻ maluje mi meble z dużego pokoju a wieczorem jedziemy do małej Majeczki
To szkoda, że nie sięga :/
za załatwione sprawy. Co do tego smoka 3D to ciekawa jestem jak oni to zrobią??
uciekam po buty, papapa

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora