2011-03-12, 10:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Cytat:
Napisane przez iweczka
dziewczynki,
mam pytanko: czy kupowałyście pieluszki ze specjalnym otworem na pępuszek?? koleżanka ostatnio mi mówiła, że takie powinnam kupić, bo są najlepsze...ktoś jej tak doradził i nie wiem, dlatego pytam Was, jako doświadczone mamusie 
|
Ja tez mam normalne, bo pepek tak szybko odpadl, ze sie nawet nie oplacalo kupowac z wycieciem.
Kurka wczoraj wyprobowalismy zageszczacz i dziala. Zero ulewania, tylko, ze moje mleko sie marnuje, bo jak zgestnieje to juz sie do niczego pozniej nie nadaje. Z laktacja to w sumie nie wiem jak u mnie jest czy sie zwieksza czy jak. Niby sciagam caly czas tyle ile Mateusz zjada czyli 2 porcje z jednego sciagania, ale ostatnio mleka jest jakby wiecej. Tyle, ze ja sie za nie dlugo pozegnam z laktatorem, bo moje cycki sa juz na wykonczeniu. Odczuwam jeden wielki bol, tz nie taki starsznie wielki, ale jednak dotknac sie nie moge, staram sie wietrzyc, ale wiadomo, ze jak chalupa pelna ludzi to przeca z cyckami na wierzchu nie bede chodzic, jaknie zkladam wkladek to mnie zalewa przy byle nacisku, jak zakladam to mam odparzenia na brodawkach no i teraz bedzie sie tego mleka marnowac troszke przez to zageszczanie. Tak wiec wszelkie znaki na ziemi i niebie mowia mi, zebym przeszla na MM, ale dopoki MUSZE sciagac to przeciez nie wyleje do kibla. Poczekam do wizyty u gine i zobacze co mi powie. W sumie wolalabym tych tabl nie brac, bo to hormony i uj wi co mi tam porobia, ale z drugiej strony nie chce czekac az laktacja sama mi zaniknie, bo to moze to usranej smierci trwac. Ponoc potluczona kapusta wlozona do stanika dziala wstrzymujaco, ale ile w tym prawdy?
|
|
|