Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomaniaczkowy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 11:19   #4805
fashionaddicted
Zakorzenienie

Dot.: Nie fikaj,nie marudź,nie rwij włosów z głowy jest już nowy wątek etorebkomania

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pogoda super Zdrowie niekoniecznie, coś mnie katar złapał, ale mam nadzieję, że przejdzie

Niedługo się wybieram na jakieś zakupy Ostatni raz byłam jakiś miesiąc temu
zdrówka życzę I udanych zakupów

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
ja podejrzewam że na tym ''sterczącym czymś'' jak to ujęłaś jest na srodku zatrzask magnetyczny, bo jakby był zamek to może byłoby go widać chociaż trochszkę na zdjęciu gdzie te kapsle po boku są rozpięte...

---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Ja jeszcze nic nie zamówiłam, ale tak jak kilka dziewczyn mam ochotę najbardziej na niebieską Kristy albo może niebieską Nancy.. Sama nie wiem którą wybiorę w końcu. Poczekam na real fotki i wtedy podejmę decyzję
możliwe nie zastanawiałm się nad tym bo w ogóle je nie biorę pod uwagę... ale jesli jest tylko zatrzask to juz dla mnie kompletna porażka...