Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 13:13   #3753
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Stwierdziła,że jestem młoda i jeśli nie współżyje regularnie i często to nie ma na razie sensu z tabletkami anty, chociaż na pewno pomogłyby mi na bóle i te nieregularność (wiadomo, krwawienie z odstawienia). Nadmierne owłosienie ciała według niej u mnie ejst normą. Jakoś tak niezbyt mnie przekonała.
jak Cię niezbyt przekonała, idź do innej ja idę w czwartek dopiero, bo okresu jak nie było tak nie ma już nie wiem ile, nie chce mi się liczyć. Pomimo że szans na dzidzię tez nie ma (bo i jak, przez osmoze? ) robilam test i negatyw. A tu półtora miesiąca minęło. Strasznie mnie to stresuje, strasznie.

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Szokuje mnie ze z amerykanskich stron mozna kupic rozne leki, bez ograniczen, ktore u nas sa na recepte. Wszystko. Antybiotyki, anty, czego dzusza zapragnie. A wiekszosc z nich jest Rosyjska
Co? ciekawe jakim trzeba byc idiotą, żeby zamówić sobie antybiotyk z amerykańskiej strony, produkowany w Rosji albo jeszcze lepiej, dla chorego dziecka!

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
I o to chodzi Są sytuacje, w których malowanie się to trochę przesada. Pójście w pełnym makijażu na żagle, na basen czy do siłowni, to już jest przegięcie (moim zdaniem)

Nie no, cudzy makijaż mi nie przeszkadza. Ale nie powiem, bawią mnie panie, które idą w pełnym makijażu na basen i potem zamiast sobie swobodnie popływać, to całą energię przeznaczają na kombinowanie "jak tu nie zamoczyć makijażu"

Rany, to patrzenie na czoło musiało być straszne Nie lubię takiego wgapiania się

widziałam takie egzemplarze co na basenie pływały tylko żabką odkrytą, żeby twarzy nie zamoczyć i nie rozmazać sobie oczu jaki komiczny widok, laski w dwuczęściowych strojach zamiast sportowych, pływające jak paralitki odkrytą żabką,bo inaczej tusz spłynie

Noo. straszne to musi być. Ale wiesz, ludzi to intryguje. Ja bym pewnie po prostu spytała co to jest, bo inaczej mój wzrok pewnie też by przykuwała.

Kocurzyco Ja też parę razy budziłam się jak zombie po imprezie bo nie zmyłam ostrego, imprezowego makijażu, i też mnie tak ludzie widzieli, ale to są sytuacje kiedy kazdy tak wygląda, a zamiast kawy do śniadania odpala się ratunkową browaropiryne

Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2011-03-12 o 13:15
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora