Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - program pielegnacji dla mnie-prosze o porade
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-23, 18:36   #11
miniaXxX
Przyczajenie

Dot.: program pielegnacji dla mnie-prosze o porade

witam a ja mam rowniez problem z moja cera z pewnoscia taki watej juz byl ale ja nie moge nic znalescbardzo sie denerwuje przeszukalam juz wszystko i dalej nie wiem co robic mam cere mieszna i szukam pelnego zestawu kosmetykow do takiej cery czy moze ktos mi pomoze? zaczynajac demakijaz i calkowita pielegnacja ja juz nie mam sily bo chyba sama nie wiem czego szukam wyczytalam tylko jak pielegnowac taka cere i jakie skaldniki powinny sie znajdowac w kosmetykach ktorych popwinnam uzywac ale nie moge znalesc takich kosmetykow wiem ze na tym forum sa bardzo doswiadczone osobki czy mozecie mi pomoc? przeczytalam ze do demakijazu dobry jest zele myjacy z pokrzywy gozdzika i hamamelis , toniki dwufazowe matujace z mineralami morskimi i rumiankeim oraz nawilzajace kremy o konsystencji pianki z algami miodem wit A E B mineralami cynkiem i skrobia ale nie wiem jak to wszystko zlozyc w calosc czy moze ktos pomoze mi dobrac jakis zestaw kosmetykow ?? bede bardzoo wdzieczna do tej pory uzywalam z Garniera cakej seri ale chyba nie jest do mojej cery czekam na porade z niecierpliwoscia
miniaXxX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując