Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 13:55   #852
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
wlasnie piekę TO ciasto
Wojtusia
Ja w poście nie mogę

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w odwiedzinach u miesięcznego niemowlaka, jejku jaki malutki, kompletnie nie pamiętam czasów, gdy Tymek taki był. I nie wiem jak sobie dawałam z nim radę, bo miałam stracha przed wzięciem na ręce dzisiaj
.
Ja też miałam stracha jak brałam synka przyjaciółki na ręce.
Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Dobre i to, tak szybko to niestety nie idzie. Kuba zasypia już o 19.15, ale wstaje o 6 , także coś za coś. Ostatnio jak wstanie z drzemki (krótkiej ), to jeszcze chce, żebym się z Nim położyła na nasze łóżko i tak dosypia . On nigdy nie umiał ze mną/z nami spać, więc dopiero teraz doświadczam, jakie to jest cudowne uczucie, nic mi więcej wtedy do szczęścia nie potrzeba
Zuzia kiedyś z nami spała, teraz nie chce

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Miłej soboty
Kiepski mam humor, zdążyłam się już z rana z Małżem ściąć
Dawaj Małża tutaj, już my się Nim zajmiemy

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
my tez sie pokłocilismy mocno

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ciekawe jak nasze imprezowiczki, czeko i gorgulek
Super
Mój dla odmiany był dla mnie baaardzo łaskawy dziś. Po winku u koleżanki dołączyłyśmy do innych znajomych w lokalu.
Wypiłam trochę wina ale... praktycznie na pusty żołądek, nigdy więcej tak
Rano wstał za mnie do Małej, wszystko przy Niej robił, później musiał pojechać na pół h załatwić sprawy i znów mi "dogadzał"
A to herbatka, a to śniadanko, a to woda a to coś znów. A ja leżałam i się obijałam
Po drzemce Zuzi jedziemy na obiad do mojej Mamy a później spacerek

Miłej
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora