Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-12, 16:39   #8
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Jestem i ja

Dziewczyny jak ja bym sie kaaaaawy napila... ostatnio pilam w czwartek rano a jelitowka mnie zlapala kolo 14

Haniu moim zdaniem roz i fiolet pasuja do zielonych i brazowych teczowek albo takich zielonych wpadajacych w szarosc

Z typowymi niebieskimi mi sie to gryzie, ja bym postawila bardziej na takie przygaszone kolory, grafit, rozne odcienie szarosci, rozswietlila spojrzenie jakims kremowym kolorem, taka kawka z mlekiem tez pasuje i jakis ciemniejszy braz

Ale najlepiej jakbys pokazala swoj kolor oczu bo tak to mozna mowic i mowic a najlepiej zobaczyc i wtedy cos powiedziec

Dziewczyny ile ja sie codziennie w pracy naogladam teczowek, naprawde, kazde oczy maja inna barwe, fantastyczne to jest pod mikroskopem

Niebieski niebieskiemu nierowny Haniu
Bo z drugiej strony jak masz taki niebieski przelamany dosc mocno szaroscia to i ten roz i fiolet bedzie pasowal
kochana, jaki wykład o kolorach dziękuję
faktycznie, muszę bardziej się swoim tęczówkom przyjrzeć. W szarościach jest mi bardzo dobrze i dobrze się w nich czuję. Tylko że właśnie tych szarości to mam już dosyć.