Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIV
Wątek: Scent Bar XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 16:59   #4311
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
zus na działalności ok 800 zł, albo preferencyjny 350 przez 2 lata,

ale moze płacic pracodawca za ciebie jesli masz etat,albo mozesz sie zwolnic, ty płacisz zus,a szef tobie daje wiecej na reke i pozbywa sie kosztów pozapłacowych, ty mu wystawiasz faktury..np na umowe o dzieło (jesli dzialalnosc jest zgodna z tym co robisz w robocie)

a majac etat i dzialalnosc p0łaci sie ktorąś jedną skłądkę....ok 150 zł...i podatek dochodowy ofkors
właśnie myślałam o opcji etat i działalność. Czyli to nie są jakieś ogromne sumy. Bo się zastanawiałam, czy ten hipotetyczny, ewentualny zysk nie będzie niższy niż wysokość składek

Cytat:
Napisane przez Szara Róża Pokaż wiadomość
O korpczanym nic nie wiem, bo używanie mazidłów ciałokształtnych mnie mocno frustruje, natomiast krem paszczękowy trzymałam w łapach, obczaiłam skład i już miałam wrzucać do koszyka, ale w końcu dopadł mnie pewien nieokreślony sceptycyzm i koniec końcem nie wzięłam
Kusił mnie jeszcze mydeł maślankowy, ale w koszyku siedziały już dwa psorowe, więc stwierdziłam, że trzy mydła (a w domu z 6 innych) to już lekka przesada

Natomiast zastanawiam się nad tym kremem twarzowym i na dokładkę nad tym tonikiem (tylko ten rosół w składzie, uchhh.... ) Jak będę w Naturze, to obczaję
wróciłam z Rossmanna z Alterrowym szamponem, żelem do kadłuba i nocnym kremem na paszczę. Wszystko razem niecałe 20pln.
Przetestuję wieczorem

A kocanowego zapachu nie zdzierżam
Mydeł kostkowych trochę się boję. Z tego co pamiętam w większości przypadków robiły mi skórę o rozmiar za małą Te są z tych lepsiejszych?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
sprawdziłam...w urzedach za mało płacą ...chcą człowieka na wysokie stanowiska,jezyki, uprawanienia, sroły pierdoły i chcą płacić 1400-2000 na ręke gupki ..nie dziwie sie ze w tych urzedach taka nedza...tam chyba pracuja ludzie których nikt nie chce do normalnej roboty
A mnie cały czas zastanawia ile to by było wystarczająco No fakt,że 1400 to maławo jest. Ale za 2000 da się już spokojnie przeżyć, chyba,że się jakiś duży kredyt samemu spłaca.

Idę preparować cyc kurzęcy z piekarnika

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora