2006-08-23, 19:48
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Dlaczego mężczyźni są takimi zazdrośnikami
hmm..cieawe skąd ja zna takie zachowanie..może nie do końca takie jak Ty opisałaś..ale zazdrość to u "nas" nr 1..nie ma dnia bez sceny..i to obojętnie czy coś powiem, czy rozmawiam z innym czy cokolwiek..już sapy i wrrrr...aż nie chce mi się o ty teraz myśleć..hehe..po co psuć sobie miły wieczór, co nie??  
a co do Twojego problemu to ja myśle, że;
* jeśli Twój chłopak tak ciągle Ci to wypomina i truje o chopakach sprzed kilku lat to na moje albo z nim jest coś nie tak..bo nie sądze, żebyś Ty była jego pierwszą dziewczyną, z którą się całował..no chyba, że tak jest to wtedy nie wiem..więc może następnym razem jeśli zacznie Ci coś takiego mówić, zapytaj go o jego "przeszłość" w tych sprawach..zobaczysz co wtedy powie..
* i jeszcze jedno..mam pytanie, bo może właśnie o to mu chodzi..może poprostu [jak dla niego] za malo uczuć mu okazujesz..wiem, piszesz, że Go bardzo kochasz..ale czasem jest tak, że chłopak nic sam nie zrobi[nie przytuli, nie pocałuje], nie powie Ci, że np chciałby zebyś go pocaowała..a później ma pretensje o to, że włąśnie tego nie było [np.pocałunku]..czasami tak bywa..[wiem, bo kilka miesięcy temu też to przerabiałam z moim Jackiem..]..chłopacy już tak mają..nic nie powiedzą, a później się czepiają..
uUu..ale się rozpisałam..wiem, że pewnie składnia tej wypowiedzi siada przy 1 słowie..hehe..ale mam nadzieję, że jakimś cudem udało się odgadnać co chciałam Ci przekazać.. =P ..
|
|
|