2011-03-12, 19:14
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Napisane przez izolda0805
Dziewczynki, a jeszcze co do tuszy do rzęs ja polecam dodać kroplę Coca Coli  naprawdę działa, tusz jest wtedy odświeżony, do gorącej wody nie polecam, bo kosmetyki nie lubią zmiany temperatur
|
ja bym tak nie eksperymentowała z Colą
ewentualnie z preparatem do demakijażu , ale nie z colą 
---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------
Cytat:
Napisane przez musso4
odnośnie katalogów to ja tylko na darmowym mam tą czarną krechę na okładce, pozostałe są ok 
|
Cytat:
Napisane przez dokia
ja też na jednej partii mam, na drugiej nie mam, pod tą krechą jest tylko zamazana data katalogu 5/2010  rok się im biedulkom pomylił - więc w sumie nie dziwię się że poszły do dystrybucji z taką "wadą"
|
a ja wszystkie 21 katalogów dostałam bez krechy 
ale np. znajoma mamy z pracy miała taki wybrakowany katalog i patrzę ,że np. ta KK też się "wycwaniła" i zamiast na regularną dostawę zamawia od początku trwania katalogu na płatnego kuriera 
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------
Cytat:
Napisane przez katniewojt
Ostatnio do mnie przyszły znajome i zeszło na temat avonu czy mi się to opłaca. Też były w szoku, że za wszystko muszę płacić  Ludzie myślą, że za kosmetyki z katalogu płacimy dosłownie grosze
Na Twoim miejscu nie dobijałabym specjalnie 100zł, żeby dostać ten perfumy za 4,50  Nie postarali się... A nawet ośmielę się stwierdzić, że dali ciała 
|
narazie nie planuję dobijać stówki chyba że później znajdą się spóźnialskie klientki to wtedy coś zamówię lub zamówię te rzeczy które ktoś będzie chciał z kat. 5 ale są też w kat.4 
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------
Cytat:
Napisane przez mode24
Tu nie chodzi o kwotę zamówień, ale o kwotę płatnosci kartą- wliczają się w nią nie tylko płatności za faktury avonowskie, ale za wszystkie inne zakupy dokonywane tą kartą- i tak jak juz wielokrotnie było pisane- za każde wydane 1000 zl jest zwrot w postaci bonu dla avonu w wysokości 1 %, ja mam co miesiąc przewaznie 20 zł w bonie, choc zdarzyło mi sie miec i 60, ale to jednorazowa akcja była- płaciłam za wycieczkę
Tego bona wpisujesz w strefie ( jego numer) i ta kwotę masz odliczoną przy następnej fakturze z salda.
Dodatkowo co miesiąc sa prezenty za płatnośc karta w Avonie, ale musi byc ona wyższa niż 250 zł. I co ciekawe, można płacic tez za inne osoby, wtedy one tez dostają prezenty- ja płacę za konto mamy i siostry i prezenty za płatnośc karta dostajemy wszystkie.
Więc jak ktos lubi karty kredytowe to ta jest całkiem fajna, mimo wysokiej opłaty- jesli masz duże obroty na karcie to się na pewno zwróci. Poza tym pierwszy rok jest za darmo- można wypróbowac i zrezygnowac przed upływem roku- ja mam trzy lata i na razie nie rezygnuję, mimo że mam jeszcze inna kartę ze swojego banku 
|
bardzo ciekawe to co napisałaś chyba powinnam mieć taką kartę , przynajmniej przez pierwszy rok na wypróbowanie
|
|
|