Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko o Avonie - cz. 18
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 19:14   #650
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez izolda0805 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, a jeszcze co do tuszy do rzęs ja polecam dodać kroplę Coca Coli naprawdę działa, tusz jest wtedy odświeżony, do gorącej wody nie polecam, bo kosmetyki nie lubią zmiany temperatur

ja bym tak nie eksperymentowała z Colą
ewentualnie z preparatem do demakijażu , ale nie z colą

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
odnośnie katalogów to ja tylko na darmowym mam tą czarną krechę na okładce, pozostałe są ok
Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ja też na jednej partii mam, na drugiej nie mam, pod tą krechą jest tylko zamazana data katalogu 5/2010 rok się im biedulkom pomylił - więc w sumie nie dziwię się że poszły do dystrybucji z taką "wadą"
a ja wszystkie 21 katalogów dostałam bez krechy
ale np. znajoma mamy z pracy miała taki wybrakowany katalog i patrzę ,że np. ta KK też się "wycwaniła" i zamiast na regularną dostawę zamawia od początku trwania katalogu na płatnego kuriera

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Ostatnio do mnie przyszły znajome i zeszło na temat avonu czy mi się to opłaca. Też były w szoku, że za wszystko muszę płacić Ludzie myślą, że za kosmetyki z katalogu płacimy dosłownie grosze

Na Twoim miejscu nie dobijałabym specjalnie 100zł, żeby dostać ten perfumy za 4,50 Nie postarali się... A nawet ośmielę się stwierdzić, że dali ciała
narazie nie planuję dobijać stówki chyba że później znajdą się spóźnialskie klientki to wtedy coś zamówię lub zamówię te rzeczy które ktoś będzie chciał z kat. 5 ale są też w kat.4

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Tu nie chodzi o kwotę zamówień, ale o kwotę płatnosci kartą- wliczają się w nią nie tylko płatności za faktury avonowskie, ale za wszystkie inne zakupy dokonywane tą kartą- i tak jak juz wielokrotnie było pisane- za każde wydane 1000 zl jest zwrot w postaci bonu dla avonu w wysokości 1 %, ja mam co miesiąc przewaznie 20 zł w bonie, choc zdarzyło mi sie miec i 60, ale to jednorazowa akcja była- płaciłam za wycieczkę

Tego bona wpisujesz w strefie ( jego numer) i ta kwotę masz odliczoną przy następnej fakturze z salda.

Dodatkowo co miesiąc sa prezenty za płatnośc karta w Avonie, ale musi byc ona wyższa niż 250 zł. I co ciekawe, można płacic tez za inne osoby, wtedy one tez dostają prezenty- ja płacę za konto mamy i siostry i prezenty za płatnośc karta dostajemy wszystkie.

Więc jak ktos lubi karty kredytowe to ta jest całkiem fajna, mimo wysokiej opłaty- jesli masz duże obroty na karcie to się na pewno zwróci. Poza tym pierwszy rok jest za darmo- można wypróbowac i zrezygnowac przed upływem roku- ja mam trzy lata i na razie nie rezygnuję, mimo że mam jeszcze inna kartę ze swojego banku
bardzo ciekawe to co napisałaś chyba powinnam mieć taką kartę , przynajmniej przez pierwszy rok na wypróbowanie
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora