Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-12, 21:13   #2556
ligotka
Rozeznanie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

Witam sie wieczorkiem...
no coz ja tez sie zlamalam i pizze zjadlam :/ zobaczymy jaki efekt... poza tym wypilam karmi - mialam juz ochote na jakis nowy napoj, biedne dziecko mamusia poszalala, na szczescie mala usnela. Byly proby usypiania w lozeczku, ale w koncu po godzince trzeba bylo zmienic pieluszke bo malej przeszkadzala i w ostatecznosci usnela przytulona do mamy ale juz w lozeczku....
saj jestes cudowna mama! Nie jest latwo kiedy dzidzius tyle placze a nie wiadomo jak mu pomoc, u nas to zdarzylo sie raz, ale wiem ze oboje z mezem bylismy wtedy zalamani, a ty masz to praktycznie na codzien. Poza tym mnie czasem psychika siada, a nie powinnam narzekac. Wiec naprawde nie martw sie i mysl pozytywnie - jak najwiecej plusow i pozytywow szukaj! Glowka do gory! Buzki
Odnosnie lekow na kolke trzeba probowac do skutku, moja kolezanka z zalecenia pediatry ciagle brala infacol, niestety nic nie pomagal biedna miesiac sie meczyla i w koncu dala delicol i od razu lepiej.
kaskup mam ten sam problem, zero ladnych kurteczek, dresikow :/
muron dzieki za poleceni, zaraz obczaje jaka to
u nas tez prezenie i placz przy robieniu kupy, a robi kilka na dzien
ligotka jest offline Zgłoś do moderatora