2011-03-12, 21:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Cytat:
Napisane przez Joasiunia:)
Takaya nooo cudnie cieplutko dzisiaj jest  No i nie mogę się doczekać tej Twoje księgi gości  Matko ja z moją zwlekam...  No i poka poka kiecunię 
|
Cytat:
Napisane przez passion80
Takaya czekamy na tę księgę, a pogoda rewelacja 
|
Pewnie księgę najszybciej pokażę w przyszłym tyg bo jak wracam do domu to już ciemno i nie mam jak dobrych zdjęć zrobić 
Co do sukienki to kurde nie mogę kabla od komórki znaleźć 
Cytat:
Napisane przez T'ai
taka sukienka tylko będzie czerwona 
|
Śliczna T'ai ty może już nie chodź na tą siłkę bo znikniesz całkiem chudzino!
Cytat:
Napisane przez betty0502
Cześć dziewczyny 
Dzisiaj byłam na próbnej fryzurze i... sami oceńcie... mi się podoba ale moja mama stwierdziła, że paskudna...że lepiej jakiś kok.... :/
oczywiście z boku byłby kwiat...
|
Zgadzam sie z Joasią super, ale...
Jak dla mnie trochę zbyt obszerna, nie wiem czy tak po prostu na zdjęciu wygląda, ale ten jakby koczek jest większy od twojej głowy.
Wygląda trochę jak napompowany balonik 
Dziś byliśmy u ciotki TŻta, pierwsza, która nam odmówiła No ale ma operację i jeszcze nie wie czy wyzdrowieje do tego czasu i powiedziała, że postara się przyjść na ślub, ale na wesele na pewno nie przyjdzie. Za to kuzyn powiedział, że on na 100% będzie 
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------
Jak podliczyłam to potwierdziło nam już ponad 70osób, zapowiada się, że wesele będzie większe niż przypuszczaliśmy (zwłaszcza, że jeszcze + 10os- dzieciaki, których miało nie być )
|
|
|